AP+ nový vizuál PET

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Zobraziť katalóg
Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet
4,4 58 hodnotení
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, ľahké použitie na Windows, OS X, Linux alebo smartfóne (iOS, Android), certifikácia CC EAL5+, čipy: ST33J2M0 + STM32WB55, podpora veľkého množstva mien, možnosť bezdrôtového pripojenia bluetoothom, jednoduché ovládanie
Variant
Kód:  TREZBIT7f Produktové číslo:  LEDGERNANOXPT Stránky výrobcu
Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet Predaj skončil

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Ledger Nano X – získajte moc nad svojimi kryptomenami a NTF

Ak vlastníte kryptomeny, tak v skutočnosti disponujete súkromným kľúčom, ktorý vám k nim umožňuje prístup. Tento kľúč musíte uchovávať v úplnom bezpečí. Ideálnym riešením, ako ho zabezpečiť, je zaobstarať si hardvérovú peňaženku Ledger Nano X, kde sú nezávislé od tretích strán a odolné proti online hrozbám. Ledger Nano X navyše môžete pomocou Bluetooth prepojiť so svojím mobilným telefónom a svoje kryptomeny spravovať aj na cestách. Určite oceníte aj vyhotovenie z odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele a maximálny dôraz na bezpečnosť vašich investícií.

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Všetky vaše kryptomeny na jednom mieste

Na hardvérovú peňaženku Ledger Nano X si môžete nainštalovať až 100 aplikácií naraz, vrátane Bitcoinu (BTC), Etherea (ETH), Ripplu (XRP), Litecoinu (LTC), Bitcoin Cashu (BCH), Stellaru (XLM) a viac ako 5 500 rôznych kryptomien a tokenov. Nespornou výhodou je, že aplikácie môžete podľa potreby odoberať a inštalovať bez toho, aby ste odstránili svoje súkromné kľúče, tie zostávajú na zariadení.

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Hardvérová peňaženka Ledger Nano X využíva pokročilé zabezpečenie

Hardvérová peňaženka Ledger Nano X je vybavená Bluetooth Low Energy (BLE), vďaka ktorej ju môžete prepojiť s Android a iOS zariadeniami bez nutnosti použitia kábla. Táto funkcia výrazne zlepšuje používateľský komfort, ale vyžaduje oveľa vyššie zabezpečenie. Preto je hardvérová peňaženka Ledger Nano X je postavená na novej hardvérovej architektúre a zároveň využíva výhody univerzálneho bezpečnostného operačného systému BOLOS, alebo čip CC EAL5+. Môžete si tak byť istí, že čo sa týka bezpečia, poskytuje Ledger Nano X maximálnu možnú úroveň

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Spravujte svoje kryptomeny a NFT, nech ste kdekoľvek

Svoje aktíva môžete jednoducho spravovať na jednom mieste pomocou desktopovej aplikácie Ledger Live Desktop (Windows, Mac, Linux), alebo mobilnej aplikácie Ledger Live Mobile – jediné kontaktné miesto na nákup kryptomien a správu NTF. Zároveň získate prístup do sveta kryptomenových služieb, decentralizovaných a Web3 aplikácií. Pripojte sa aj vy k viac ako 4 miliónom ľudí, ktorí dôverujú Ledgeru. Hardvérová peňaženka Ledger Nano X je nezávisle certifikovaná (ANSSI) a navrhnutá tak, aby odolala sofistikovaným kybernetickým útokom.

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Používateľsky prívetivé ovládanie

Hardvérová peňaženka Ledger Nano X je vybavená 100 mAh batériou, ktorá zaručuje až 8 hodín práce na jedno nabitie. Na dobitie potom využijete dodávaný USB-A > USB-C kábel. Ovládanie hardvérovej peňaženky spríjemní a uľahčí displej s rozlíšením 128 × 64 pixelov, ktorý dokáže zobraziť podrobnosti o vašich transakciách. Nechýbajú ani dve tlačidlá.

Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet

Kľúčové vlastnosti hardvérovej peňaženky Ledger Nano X Cosmic Purple

  • Spravujte kryptomeny odkiaľkoľvek potrebujete
  • Ledger Nano X je možné pripojiť pomocou Bluetooth k mobilnému telefónu
  • Podporuje viac ako 5 500 rôznych kryptomien a tokenov
  • Mobilná aj desktopová aplikácia
  • Umožňuje inštaláciu až 100 aplikácií naraz
  • Informačný displej
  • Integrovaná batéria, ktorá vydrží až 8 hodín
  • Pokročilé zabezpečenie – viac vrstiev zabezpečenia, vrátane čipu CC EAL5+, alebo PIN kódu
  • Kompaktné a odolné vyhotovenie z plastu a nehrdzavejúcej ocele

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!
Materiál
Plast, Kov Hotovo!
Farba
Purpurová, Transparentná Hotovo!
Šírka
8 mm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Plast, Kov Hotovo!

Farba

Farba
Purpurová, Transparentná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 mm Hotovo!
Výška
17 mm Hotovo!
Dĺžka
62 mm Hotovo!
Hmotnosť
21 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat, jestli už opravdu přijde 27.6.? Docela by mě to zajímalo, jelikož z Vaší strany odkládáte dostupnost měsíc po měsíci. Děkuji za odpověď PS: Na oficiálních stránkách už ani pre order napsaný nemají, tak nevidím v čem je problém

Dobrý den, po rozbalení jsem si všiml, že USB-C konektor nebyl přelepen ochraným prvkem (jako to má např Trezor). Je to standard u Ledgeru nebo bych měl zakoupený produkt vyměnit za nový? Děkuji

Dobry den, je penezenka omezena nejakym poctem kusu, co se do ni vleze? Nekde jsem videl velikosti penezenky a proto by me zajimalo, jestli je tam nejake omezeni, kdych tam chtel prevest velke mnozstvi kryptomen (mam polkadot, solanu, bitcoin a ether za vice nez 500K €). Dekuji predem za odpoved.

Ledgeru se tady asi nedočkáme, proto klidně využijte 20% na ledger.com na tomto odkazu: Odkaz do neznáma Doručení do 14 dnů přes DHL ověřeno.

Zaujímalo by ma predbežne naskladnenie. Dátum...

Zdravím, bude ještě někdy Ledger Nano X v nabídce? Předem díky za odpověď.

Dobrý den, dají se v peněžence uchovat i hesla? Děkuji.

Dobrý deň, ešte sa objavuje problém s nabíjaním?

Dobrý den, je možné nabíjet zařízení přímo ze zásuvky nebo pouze přes USB port počítače? Děkuji

Hi, mam otazku aky je rozdiel mezi ledger s plus a ledger x, dakujem.. na ledger s plus som nenasla na vasej stranke ziadnu recenziu

123...
Diskusia a poradňa k Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet
Príslušenstvo pre Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledger Nano X Cosmic Purple Crypto Hardware Wallet.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií