Motorola EDGE 50

LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v korune stromu

Zobraziť katalóg
LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v korune stromu
Stavebnica 505 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO1000 Produktové číslo:  5702015352789 Stránky výrobcu
LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v korune stromu Predaj skončil

LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v korune stromu

Stavebnica Elfský úkryt v korune stromu ti umožní prežiť úplný začiatok čarovného elfského dobrodružstva. Emily sa počas prechádzky po záhrade náhle ocitá v magickej bráne, ktorá ju prenáša do domčeka na strome. Preskúmaj s Emily toto zvláštne miesto a buď s ňou vo chvíli, keď zistí, že nepatrí do sveta ľudí. Zoznam sa s ohnivou elfkou Azari Plameničkou a pozemským elfom Farranom Stínolístkom. Zlez s Farran dole zo stromu po kúzelnom rebríku a prijmi pozvanie do jeho zvláštneho domova. Počas toho, čo Emily bude elfom vysvetľovať, že sa potrebuje dostať späť do svojho sveta, uvar v kotlíku nad ohňom pre všetkých mrkvovú polievku. Kúzelným výťahom pošli Farranom malej pume Enki hore na strom v prepravke nejaké jedlo. Súčasťou sady sú 3 Minibábiky: Emily Jonesová, Azari Plamenička, Farran Stínolístok a mláďa pumy Enki.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Elves 41075

Vitajte vo svete fantázie

Stavebnice z edície LEGO Elves ťa zanesú do kúzelného sveta elfov. Do neho zavítala aj Emily Jonesová pomocou tajomného portálu na záhrade svojej babičky. Rada by sa dostala späť domov, ale to vôbec nie je jednoduché. Emily spolu so svojimi elfskými kamarátmi hľadá štyri kľúče, ktoré sú potrebné k otvoreniu portálu. Pomôžeš im s hľadaním? Počas spoločného putovania zažijete nepredstaviteľné dobrodružstvá plné napätia i zábavy. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.


Elfský úkryt v korune stromu

  • 3 minifigúrky - Emily Jonesová, Azari Plamenička, Farran Stínolístok
  • Mláďa pumy Enki
  • Rebrík
  • Výťah
  • Domov elfov
  • A mnoho ďalších zábavných prvkov
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Elves 41075



Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v koruně stromu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41075 Das mystische Elfenversteck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41075 Das mystische Elfenversteck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Elves 41075 The Elves’ Treetop Hideaway.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií