Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LEGO Friends Olivia

Zobraziť katalóg
LEGO Friends Olivia
Nočné svetlo - odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa4667 Produktové číslo:  4895028512279 Stránky výrobcu

LEGO Friends Olivia

LEGO je fenoménom, ktorý už desiatky rokov sprostredkúva deťom svet okolo nich hravou formou. Nočné svetlo Lego Friends Olivia s unikátnym systémom prichytenia pomôže vášmu dieťaťu zaspať a prekonať obavy z tmavých kútov. Spodná doštička svetla s dizajnom LEGO kocky sa priskrutkuje k stene a na ňu sa nacvakne svietiaca časť. To je šikovné nielen vďaka rozličným spôsobom montáže, ale aj v prípade, keď dieťa potrebuje so svetlom manipulovať, ak napríklad ide na nočnú toaletu, alebo si ho chce vziať so sebou na cesty. Svetlo sa spúšťa jemným stlačením - a izbu jemne ožiaria 4 ružové LED svetlá. Batérie sú súčasťou balenia.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technická špecifikácia:

Odporúčaný vek:
6+

Rozmery (D x Š x V):
40 x 100 x 150

Hmotnosť:
100 g
 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends Olivia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Olivia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Olivia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Olivia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends Olivia.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií