AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X
5 1 hodnotení
Stavebnica 756 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 14 rokov
Kód:  LO569f Produktové číslo:  5702015347471 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X Predaj skončil

LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X

Stavebnica LEGO Nindža DB X je určená pre deti od 8 do 14 rokov. Obsahuje 756 dielikov vrátane šiestich postavičiek s rôznymi zbraňami a doplnkami. Sú tu Kai netrpezlivý červený nindža, jeho živlom je oheň a keď má v ruke meč ohňa, každý jeho nepriateľ je spálený. Je spravodlivý a má poctivé srdce. Nye je sestrou Kaia, odvážna bojovníčka. Choprai je bojovník Anacondrai oddaný majstrovi Chénovi. Je rýchly a silný, preto je v prednej línii pri každom útoku a vyznačuje sa krutosťou, ktorá odstrašuje jeho protivníkov. Lloyd je jediný syn Lorda Garmadona a budúci vládca temnôt. Byť na strane zla skazený nie je ľahké a Lloyd musí tvrdo pracovať na tom, aby dodržal svojej zločinecké povesti. Kapa o čo má menej schopností a talentu, o to má väčšie ambície. Poslednou postavičkou je Pythor. Tento slizký had sa snaží o spojenectvo s Nindža. Môžu ale nindžovia tomuto šupinatému nepriateľovi veriť? Má jednu zvláštnu vlastnosť. Prehltnutím zmenšovacej pilulky sa Pythor môže zmenšiť.

Anacondraiovia sa spoločne s Pythorem vrátili do Ninjago. Nindžovia sa im musia postaviť a bojovať s proti ním. Našťastie majú k dispozícii obávané pojazdné Nindža DB X. Silné vozidlo so šiestimi kolesami je pre boj v džungli ideálnym a nindžovia sa tak môžu pustiť do boja pri bráne Anacondraiov. Okrem množstvu zbraní a vybavenia je vo vozidle aj malé lietadlo, s ktorým môžeš robiť prieskum alebo útočiť. Je tu aj odnímateľné veliteľské stanovište.

Stavebnica umožňuje vášmu potomkovi množstvo variantov hry a zápletiek. Umožní mu tak priebeh hry prispôsobiť jeho predstavám. Nič mu nebráni si vymyslieť iný príbeh, a do hry zapojiť iného hrdinu. Zo stavebnicou sa môže hrať samo alebo do hry zapojiť príslušníkov rodiny, prípadne svojich kamarátov. Umožnite svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
786

Odporúčaný vek:
8 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozyrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Ninja 70.750 DB X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Ninja 70.750 DB X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií