AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Legrand Valena Life With Netatmo Štartovací KIT Béžový

Zobraziť katalóg
Legrand Valena Life With Netatmo Štartovací KIT Béžový
Starter kit – s moderným dizajnom, používaný na ovládanie vašej domácnosti (osvetlenie, žalúzie, elektrické spotrebiče), nutný pre každú inštaláciu, obsahuje spínaciu zásuvku 230V/16A s meraním spotreby el. energie (možno ju ovládať bezdrôtovými spínačmi osvetlenie, mobilom alebo hlasom, prístroj možno pridať do scenárov alebo časových programov), komunikačnú bránu a ovládač scenárov „doma/mimo domova“, inštaluje sa iba do jedinej inštalačnej krabice miesto klasickej zásuvky, dodaný s rámčekom v farbe béžovej, podpora produktov Netatmo, komunikačný protokol: Zigbee, stupeň ochrany: IP20
Kód:  Lgrand_22025 Produktové číslo:  752295 Stránky výrobcu
Legrand Valena Life With Netatmo Štartovací KIT Béžový Predaj skončil

Legrand Valena Life With Netatmo Štartovací KIT Béžový

Starter kit Legrand Valena Life With Netatmo slúži na ovládanie inteligentnej domácnosti. Disponuje spínanou zásuvkou s napätím 230 V a prúdom 16 A, pričom inštalácia prebieha len do jednej inštalačnej skrinky. Legrand meria spotrebu elektrickej energiea výsledky spolu s ovládaním zásuvky môžete nájsť v aplikácii na inteligentný telefón. Samozrejmosťou je možnosť plánovania scenárov aj mimo domova. Legrand KIT je dodávaný s rámikom v béžovej farbe.


Kľúčové vlastnosti Starter kit Legrand Valena Life With Netatmo Štartovací KIT Béžový

  • Vhodné pri rekonštrukciách – rovnaká kabeláž ako pre klasické prístroje, ktoré nahradíte drôtovými prístrojmi Netatmo. Doplniť ich môžete o ďalšie bezdrôtové prístroje. POZOR: zapojenie na kabeláž prenechajte odborníkovi.
  • Jednoduchá inštalácia
  • Párovanie zariadení zvládne aj koncový používateľ
  • Zmeny a ďalšie nastavenia jednoducho urobíte pomocou mobilnej aplikácie Home+ Control
  • Možnosť ovládania v aplikáciách tretích strán ako napríklad Apple HomeKit, Google Home a Amazon Alexa
  • Vzdialené ovládanie odkiaľkoľvek na svete a možnosť merania spotreby elektrickej energie
  • Automatická aktualizácia firmwaru prístrojov, ak inštaláciu pripojíte k internetu

Inteligentné ovládacie prístroje Legrand with Netatmo

Legrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo s dizajnom Valena Life. Základným kameňom takejto inštalácie je štartovací kit. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand (vyvinuté spoločne s Netatmo), ktoré umožňujú vašu domácnosť ovládať hlasom, alebo mobilom odkiaľkoľvek na svete. Komunikácia medzi prístrojmi prebieha prostredníctvom protokolu ZigBee 3.0.

Jednoduchá inštalácia prístrojov Legrand with Netatmo

Riešenie vyžaduje iba inštaláciu tzv. štartovacieho kitu. Potom je možné všetky ostatné prístroje Legrand with Netatmo pridávať postupne a tam, kde chcete. Potrebujete ovládať svetlá v novej miestnosti? Podľa potreby môžete pridať nové bezdrôtové vypínače, ktoré potrebujete! Jednoducho bez vŕtania do steny – zadná strana je úplne plochá a môžete ich teda umiestniť aj na sklenené priečky, pomocou dodávanej obojstrannej pásky.

Váš smartfón sa stane diaľkovým ovládaním

Stiahnite si aplikáciu „Home+ Control“ (zdarma v českom jazyku) a využite úplný potenciál pripojených zariadení Legrand with Netatmo. Môžete párovať drôtové a bezdrôtové prístroje, kontrolovať domácnosť priamo vo vašom telefóne prostredníctvom notifikácií, ovládať scenáre, ktoré si sami definujete, nastavovať časové programy. Svetlá u vás doma v obývacej izbe svietia napríklad dlhšie ako 6 hodín? Budete upozornení v aplikácii a môžete ich vypnúť, nech ste práve kdekoľvek. Vďaka aplikácii „Home+ Control“ môžete tiež sledovať vašu aktuálnu spotrebu a celkovú spotrebu energie pripojených produktov Legrand with Netatmo. Všetko je možné ovládať aj v aplikáciách Apple HomeKit, Google Home a Amazon Echo.

Opustite pokojne svoj domov, nechajte systém Legrand with Netatmo pracovať za vás

„Vypol som svetlá v kuchyni?“ „Spustil som zavlažovanie?“ Tento druh otázok bude dávna história! Stačí jedno kliknutie na tlačidlo „Opustiť domov“ vo vašej aplikácii, alebo na hlavnom vypínači a všetky svetlá vášho domu sa automaticky vypnú. Nastavte jednoducho časový program a zavlažovanie, žalúzie a ostatné spotrebiče Legrand with Netatmo sa zapnú v daný čas, alebo so svitaním, či západom slnka. Môžete tiež na diaľku zistiť, či je potrebné zavrieť garážovú bránu a vyskúšať ovládanie ostatných pripojených zariadení. Všetko jednoducho v aplikácii Home+ Control.

Prepojte Legrand with Netatmo s ďalšími prístrojmi Netatmo

Pomocou aplikácie Home+ Control môžete do inštalácie ľahko pridať existujúce, alebo nové prístroje Netatmo na ovládanie vykurovania ako sú termostaty a hlavice. Ovládanie svetiel, žalúzií, zásuviek i vykurovania potom nájdete pohodlne na jedinom mieste, v jedinej mobilnej aplikácii.

Kompatibilita s hlasovými asistentmi a IFTTT

Inteligentné ovládacie prístroje Legrand with Netatmo spolupracujú s hlavnými hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Homepod. Jednoduchými hlasovými pokynmi môžete zapínať a vypínať svetlá, ovládať žalúzie, kúrenie a podobne. Skrátka mať svoj dom, či byt pod kontrolou. Ďalšou možnosťou prepojenia je služba IFTTT, alebo ovládanie pomocou natívnych aplikácií Amazon, Google a Apple (možnosť pridania do HomeKit).

Legrand with Netatmo: inteligentné bývanie od spoločnosti Legrand

Pri nasťahovaní a rozmiestňovaní nábytku nalepíte vypínače priamo na stenu tam, kde je to najvhodnejšie. Pri odchode z domu stačí iba jedno kliknutie na vypínač v blízkosti vstupných dverí, aby zhasli všetky svetlá a stiahli sa žalúzie. V čase, keď dôjde k výpadku prúdu, oznámenie sa vám priamo odošle na váš smartfón. Vďaka spoločnosti Legrand je teraz inteligentné bývanie dostupné pre všetkých. Všetky zariadenia je možné spravovať bezdrôtovými vypínačmi, ovládať pomocou smartfónu, alebo hlasom pomocou Legrand with Netatmo.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
ZigBee Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Protokol
ZigBee Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Samostatne Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
meranie spotreby energie Hotovo!
Počet zásuviek
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.



» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Legrand Valena Life With Netatmo Štartovací KIT Béžový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Legrand Valena Life With Netatmo Startovací KIT Béžový.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií