Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1

Zobraziť katalóg
Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1
4,3 23 hodnotení
Tyčový vysávač – vhodný na všetky typy tvrdých podláh, na koberce s krátkym vlasom, laminát a vinyl, rotujúca elektronická kefa s technológiou Duo-Bristle, 2 stupne prevádzky, doba nabíjania cca 3.5 hodiny, vydrží v ekologickej prevádzke až 40 minút, bezvrecková cyklónová technológia, nabíjacia stanica, 3 rôzne nadstavce na ručný vysávač, 6 predných LED diód, celková hmotnosť cca 2.8kg
Kód:  REGUL201 Produktové číslo:  11926 Stránky výrobcu

Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1

LEIFHEIT REGULUS
PowerVac 2 v 1

Tyčový aku vysávač Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1

Multifunkčný vysávač Leifheit

Vysávač Leifheit Regulus ponúka kombináciu dvoch typov vysávačov v jednom zariadení. Tou prvou je klasický tyčový vysávač, s ktorým krásne vyčistíte dlažbu, vinylové podlahy, mäkké koberce a ďalšie typy podláh. Druhým typom je odopínacia ručná časť, ktorá vám uľahčí čistenie čalúnenia automobilu, pavučín, drobných zákutí a omrviniek v nedostupných miestach.

5 dôvodov na kúpu Leifheit Regulus PowerVac 2 v 1

  • Využitie na všetky typy podláh – koberce, mäkké či tvrdé podložky, lamináty, vinyl
  • Súčasťou sú 3 nadstavce na ručné vysávanie a 6 diód na prisvietenie v tme
  • Bezvrecková cyklónová eko technológia
  • Výdrž na jedno nabitie až 40 minút
  • Prepínanie medzi dvoma rýchlosťami

Uľahčite si život

Uľahčite si život využívaním moderného vysávača Leifheit, s ktorým sa už nikdy nenadriete ako doteraz. Možnosť využívania ručného typu s 3 nadstavcami alebo tyčovej konštrukcie na klasické vysávanie, vám uľahčí čas aj silu. Celková hmotnosť vysávača predstavuje navyše len necelé 3 kg.

Tyčový aku vysávač Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1

Tyčový aku vysávač Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1

Vysávač plný moderných technológií

Výkonná, vymeniteľná lítiovo-iónová batéria má prevádzkovú dobu až 40 minút. Elektricky ovládaná podlahová tryska zabezpečuje čistotu vďaka technológii DuoBristle. Otáčajúca sa kefa s husto vyplnenými radmi štetín je veľmi dôkladná a spoľahlivá. Tvrdé štetiny odstraňujú hrubé nečistoty, zatiaľ čo mäkké štetiny sa starajú o jemný prach. Ak je potrebný väčší sací výkon, je možné ľahko zmeniť ako podlahový zametač, tak aj slúchadlo z režimu „Eco” do „Turbo”.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
110 cm Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nutné nechat vždy vysavač úplně vybít, nebo se může po každém vysávání dát do nabíjecí jednotky? Děkuji

dobrý den, indikátor bliká po 1 minutě ,jedná se o první nabíjení. to znamená že je nabito a provoz cca 10 sekund a vše se vypne. máte nějaké reklamace tohoto typu??

Dobrý den, chci se zeptat u Vás v Holešovicích máte vystavené, že bych ráda přišla podívat jak to vypadá. Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se dá dokoupit a uživatelsky vyměnit baterie u tohoto vysavače? Dle obrázků vypadá přístupně u jiných vysavačů baterie nejsou vidět a je to na servisní zásah pokud se tedy vyplatí. Děkuji.

Dobrý den.Proč Alza nenabízí možnost dopravy přes PPL,DPD atd.Česká pošta má dlouhou dodací dobu.Vymlouvají se na předvánoční období,ale to by mohli ostatní dopravci také. Janíček

Diskusia a poradňa k Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1
Príslušenstvo pre Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit Regulus PowerVac 2in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Regulus PowerVac 2in1 akkumulátoros porszívó.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií