AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LEITZ Precision Office A3

Zobraziť katalóg
LEITZ Precision Office A3
Kotúčová rezačka A3, dĺžka rezu 42cm, kapacita 15 listov, meradlo, materiál čepele: oceľ, materiál základne: plast, manuálny prítlak, farba: sivá
Kód:  LTZ368a Produktové číslo:  90280000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEITZ Precision Office A3

Rezačka na papier Leitz Precision Office A3

Presná kancelárska rezačka na papier Leitz Precision Office pre maximálny formát A3 je ideálna pre všetky každodenné úlohy v kancelárii alebo pre náročné remeselné práce. Pomocou rovnej čepele táto silná a všestranná kotúčová rezačka papiera oreže až 15 listov papiera. Rotačné nože pre rovný či vlnitý rez alebo dierovanie sú dodávané v 100 % bezpečných a ľahko vymeniteľných plastových kazetách.

Prehľadná vodiaca lišta čepele, výrazne natlačené meradlo a automatický prítlak papiera zaisťujú dokonalú presnosť orezávania. Vďaka robustnej pracovnej ploche a predĺženej päťročnej záruke máte istotu, že vysoko kvalitnú rezačku na papier Leitz Precision Office A3 budete môcť používať mnoho rokov.

Kľúčové vlastnosti rezačky papiera Leitz Precision Office A3

  • Kotúčová rezačka na papier formátu A3 je ideálna na časté použitie v kancelárii alebo na náročné remeselné práce
  • Orezávače a rezačky papiera Leitz Precision získali vďaka svojej kvalite, ergonomickosti a funkčnosti ocenenia v kategórii dizajnu kancelárskych produktov na German Design Award 2022
  • Vysoko kvalitná rotačná čepeľ z brúsenej ocele ľahko prereže až 15 listov papiera s gramážou 80 g/m2 pri rovnom reze a až 5 listov pri vlnitom reze alebo perforovaní.
  • Rovný, vlnitý a dierovací nôž sa dodávajú v rýchlovýmenných priehľadných plastových kazetách, ich výmena je tak rýchla a bezpečná
  • Ergonomicky navrhnutá rezacia hlava sa ľahko drží a umožňuje pohodlné používanie
  • Automatický prítlak papiera, jednoduché metrické mriežky a plynulý pohyb rezacej hlavy umožňujú presné vkladanie a rezanie papiera
  • Odolná plastová základňa s reznou laminátovou plochou a protišmykovými gumovými nožičkami zaisťuje stabilitu
  • Rezačku možno ľahko uložiť, keď ju nepoužívate
  • Na túto vysoko kvalitnú rezačku papiera Leitz poskytuje výrobca 5-ročnú záruku (nevzťahuje sa na bežne opotrebovateľné diely a spotrebný materiál)
  • K dispozícii sú náhradné rovné, vlnité a dierovacie čepele
  • Rozmery: 54,7 × 30,8 × 10,5 cm
  • Hmotnosť: 1,69 kg

Vlastnosti rezačky na papier Leitz Precision Office A3

Rezačka na papier Leitz Precision Office A3 pojme až 15 listov formátu A3

S rovnou čepeľou rýchlo, presne a bez námahy orežete až 15 listov papiera formátu A3 s gramážou 80 g/m2. Vlnitý a dierovací rotačný nôž bez problémov zvládne až 5 listov. Vaše každodenné úlohy v kancelárii, náročnejšie remeselné práce aj kreatívne projekty tak budete mať pomocou rezačky Leitz Precision Office A3 rýchlo a ľahko hotové.

Dĺžka rezu až 420 mm

Veľkosť reznej plochy s hladkým laminátovým povrchom, vysoká dĺžka vodiacej lišty a ergonomická rezacia hlava umožňujú pohodlné rezanie papiera až do formátu A3. Natlačené meradlo a uhlomer vám prácu ešte viac uľahčia.

Kotúčová rezačka Leitz Precision Office A3 vyniká špičkovou presnosťou rezu

Pevná kovová vodiaca lišta reznej hlavy s automatickým prítlakom zaručuje rýchle, jednoduché a presné vkladanie listov papiera a ich dokonalé upevnenie. Nad líniou rezu tak budete mať vždy perfektnú kontrolu. Kotúčová rezačka Leitz Precision Office A3 sa stane vaším silným a všestranným pomocníkom.

Vysoká bezpečnosť používania

Každý z kvalitných oceľových rezných kotúčikov pre rovný a vlnitý rez aj perforovanie je bezpečne uzavretý v plastovej kazete, nehrozí tak akékoľvek poranenie pri ich výmene v reznej hlave. Aj rezanie je s kotúčovou rezačkou Leitz Precision Office A3 úplne bezpečné. Až pritlačením reznej hlavy sa vysunie rotačná čepeľ z kazety na rezanie papiera.

Jednoduchá výmena kaziet s reznými čepeľami

Kazety s kotúčovými nožmi pre rovný aj vlnkovaný rez a dierovanie sú prehľadne uložené v základni rezačky Leitz Precision Office A3. Sú tak zároveň ľahko dostupné aj zabezpečené proti strate či poškodeniu, keď s nimi listy papiera nerežete.

Ľahká, ale napriek tomu stabilná základňa

Plastová základňa s pevnou reznou plochou z laminovaného dreva je vybavená protišmykovými gumovými nôžkami. Kotúčová rezačka na papier Leitz Precision Office A3 je preto vysoko stabilná, ale napriek tomu ľahká. Ľahko ju teda prenesiete a uskladníte, pokiaľ ju práve nepotrebujete.

Na rezačku Leitz Precision sa vzťahuje päťročná záruka

Kotúčová rezačka papiera Leitz Precision Office A3 je taká kvalitná a odolná, že na ňu výrobca poskytuje 5-ročnú záruku. Záručná doba sa nevzťahuje na spotrebný materiál, ako sú rezacie čepele. Náhradné kazety s reznými kotúčmi je možné samozrejme dokúpiť.

Náhradný spotrebný materiál pre rezačku na papier Leitz Precision Office A3

Čepeľ pre rovný rez
Kúpiť tu

Čepeľ pre vlnitý rez
Kúpiť tu

Dierovacia čepeľ
Kúpiť tu

Orezávacia podložka
Kúpiť tu

Objavte široký rad rezačiek papiera
Leitz Precision

Leitz je už od roku 1871 synonymom pre špičkovú kvalitu, dlhú životnosť a elegantný dizajn. Každý produkt tejto renomovanej nemeckej značky je navrhnutý s vysokou precíznosťou a z čo najlepších materiálov v danej triede. Leitz si za kvalitou stojí, na vybrané výrobky preto poskytuje predĺženú záruku.

Objavte ďalšie výrobky značky Leitz TU. 

Parametre a špecifikácia

Typ
Kotúčová Hotovo!
Formát
A3 Hotovo!
Dĺžka rezu
42 cm (1,41 A4) Hotovo!
Kapacita
15 listov Hotovo!
Vlastnosti
Meradlo Hotovo!

Typ a vlastnosti

Typ
Kotúčová Hotovo!
Formát
A3 Hotovo!
Dĺžka rezu
42 cm (1,41 A4) Hotovo!
Kapacita
15 listov Hotovo!
Vlastnosti
Meradlo Hotovo!
Materiál čepele
Oceľ Hotovo!
Materiál základne
Plast Hotovo!
Prítlak
Manuálny Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEITZ Precision Office A3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ Precision Office A3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEITZ Precision Office A3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií