AlzaBoxy Q1 Aplikace

Lenco L-3809ME

Zobraziť katalóg
Lenco L-3809ME
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, nastavenie anti-skating, regulácia rýchlosti, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, vhodné pre DJ, materiál taniera hliník, priamy náhon, esovité ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení podložka Slipmat, USB kábel a kábel RCA, hmotnosť 5,73 kg, rozmery 155 × 430 × 350 mm (V׊×H), strieborná farba
Kód:  WZ994z6 Produktové číslo:  l3809me Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenco L-3809ME

Gramofón Lenco L-3809ME Screen

Plánujete si urobiť pekný deň počúvaním nesmrteľných platní a zažiť výnimočnú atmosféru spolu s čistým zvukom? Potom iste oceníte moderný gramofón LENCO. Moderný vzhľad zapadne na každej párty. Ide o gramofón pre dídžejov, ktorý je pripravený na náročné zaobchádzanie a skrečovanie. Pohon tohto modelu zaisťuje stredový motor, ktorý sa vyznačuje presným riadením otáčok so zanedbateľnou odchýlkou v rýchlosti. Pre jeho presnosť ho využívajú aj nahrávacie štúdiá. Manuálny gramofón LENCO musíte vypnúť sami, inak sa bude neustále otáčať.

Kľúčové vlastnosti gramofónu Lenco L-3809ME

  • Gramofón LENCO znovu oživí vaše elpéčka
  • Štýlom zapadne do moderných zostáv
  • Gramofón bol vyrobený s manuálnym ovládaním
  • Prehráva platne rýchlosťou 33,3 a 45 otáčok za minútu
  • Pohon zabezpečuje stredový motor
  • Má vo výbave vypínateľný predzosilňovač
  • O spoľahlivý zvuk sa stará esovité ramienko
  • Výbavu gramofónu tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP
  • O počúvanie cez iné audiozariadenia sa postará S RCA výstupom a S USB
  • V balení vás čaká podložka Slipmat, USB kábel a kábel RCA
Gramofón Lenco L-3809ME Vlastnosti/technológia
Gramofón Lenco L-3809ME Bočný pohľad

Vychutnajte si kvalitnú reprodukciu zvuku

Gramofón LENCO oživí vaše staré platne. Kvalitné počúvanie vám umožní vypínateľný predzosilňovač, ktorý je možné vypnúť, ak sa rozhodnete využiť externý. Gramofónový tanier disponuje rýchlosťou 33,3 a 45 otáčok za minútu. Gramofón má esovité ramienko, ktoré pomáha dosiahnuť tú najvyššiu kvalitu zvuku. Balenie gramofónu LENCO tvorí podložka Slipmat, USB kábel a kábel RCA. O optimálne snímanie audia sa stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Rozmery gramofónu sú 155 × 430 × 350 mm (V × Š × H). Gramofón váži 5,73 kg. Pristane mu výborne zvolená strieborná farba.

Gramofón LENCO má viac možností využitia

Ponúkaný moderný gramofón vás ohromí svojimi nadstavbovými funkciami. V gramofóne sa nachádza aj S RCA výstupom a S USB, tak si svoje elpéčka môžete vychutnať nielen klasickou cestou, ale aj napriek iným kompatibilným zariadeniam. Využijete ho nielen na prehrávanie elpéčiek, ale aj na ich digitalizáciu. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Obľúbená funkcia Anti-skating sa postará o správne dosadnutie hrotu na platňu, čím získate kvalitnejšiu reprodukovanú hudbu. Komfortné počúvanie vám zaistí regulácia rýchlosti. Gramofón LENCO rozšíri vašu hudobnú zbierku.

Gramofón Lenco L-3809ME Možnosti pripojenia (porty)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
430 mm Hotovo!
Hĺbka
350 mm Hotovo!
Výška
155 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,73 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenco L-3809ME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco L-3809ME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco L-3809ME. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco L-3809ME. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco L-3809ME.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií