Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Lenco L-85 biely

Zobraziť katalóg
Lenco L-85 biely
Gramofón midi vyhotovenie, 420 mm šírka, poloautomat, remienkový pohon, MM prenoska, 33/45 ot./min., integrovaný predzosilňovač, odnímateľný plastový kryt, USB
Kód:  WZ996a2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenco L-85 biely

Priveďte svoje vinylové zbierky k životu moderným spôsobom. Lenco L-85 je vynikajúci doplnok v živote každého vinylového nadšenca. Používateľsky príjemný dizajn ide ruka v ruke s funkčnosťou. Nielenže prehráva zvuk s patričnou kvalitou, ale tiež si môžete vziať záznam do iného zariadenia. Gramofón prevádza analógový zvuk do MP3 formátu, ktorý prehráte v podstate kdekoľvek vrátane automobilu.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Všetko bude znieť tak, ako má. Vylepšený nízkootáčkový, 16-pólový synchrónny motor poskytuje výnimočnú presnosť pohonu. K dispozícii sú štandardné 2 rýchlosti (33 a 45 rpm), ktoré môžete jemne zmeniť (až do 3 %) pomocou špeciálneho elektronického riadenia otáčok. Gramofón má zabudovaný predzosilňovač, takže stačí iba pripojiť vhodný zosilňovač s reproduktormi a môžete si užívať neprekonateľnú dynamiku analógového zvuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Gramofón v štýlovom vyhotovení
  • Priama konverzia vinylov do MP3 (na flashdisk)
  • Na presnosť vylepšený motor
  • 2 rýchlosti s jemným doladením
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
420 mm Hotovo!
Hĺbka
362 mm Hotovo!
Výška
118 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň.Môžem sa Vás spýtať, či má gramofón Lenco L85 a Lenco L 3808 aj zabudovaný reproduktor? Môžete mi zavolať na 0905331584? Ďakujem Vladimír

Dobry den, pre tento tovar Lenco l-85, k danému produktu je adaptér súčasťou dodávky alebo nie? JE to veľmi dôležité, nakoľko v manuáli výrobca udáva, že produkt vyžaduje napájanie 12 V, 1A ale AC, čož by malo byť striedavé napätie. Prosím zistite mi to ako to je s napájacím zdrojom k tomuto produktu Lenco L-85

Diskusia a poradňa k Lenco L-85 biely
Príslušenstvo pre Lenco L-85 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco L-85 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco L-85 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco L-85 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco L-85 Fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií