AD elektro MS hokej

Lenco LS-55BK

Zobraziť katalóg
Lenco LS-55BK
5 3 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, USB, funkcia digitalizácie vinylov, MP3 prehrávač, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení podložka Slipmat a Pribalený AC adaptér, hmotnosť 4,5 kg, rozmery 145 × 435 × 370 mm (V׊×H), čierna farba
Kód:  WZ995a1a6 Produktové číslo:  ls55bk Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenco LS-55BK

Gramofón Lenco LS-55BK Screen

Chcete sa s nostalgiou započúvať do klasických platní a prepojiť kvalitný zvuk so špeciálnou atmosférou? Potom určite oceníte drevený a moderný gramofón LENCO. Tento štýlový drevený gramofón vynikne v každom priestore. Moderný vzhľad zapadne na každej párty. Gramofón má vo výbave vstavané reproduktory a zosilňovač, na počúvanie tak stačí zapojiť a spustiť. Tento model je poháňaný remienkom, ktorý tlmí nežiaduce rezonancie. Poloautomatický gramofón LENCO disponuje funkciou koncového automatického vypínania. Postačí, keď ho na začiatku zapnete a na konci platne sa vypne už sám.

Zásadné prednosti gramofónu Lenco LS-55BK

  • Gramofón LENCO oživí vaše staré LP platne
  • Vzhľad dokresľuje decentné drevo
  • Svojím štýlom bude vyzerať najlepšie v modernom interiéri
  • Ide o poloautomat
  • Platne prehráva rýchlosťou 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu
  • Gramofón LENCO disponuje reproduktormi
  • Pohon má na starosti remienok
  • Gramofón je vybavený vstavaným predzosilňovačom
  • Spoľahlivý zvuk zaistí jednoducho zahnuté ramienko
  • Výbavu gramofónu tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP a USB flash disk
  • Počúvanie cez slúchadlá alebo reproduktory vám zaistí S Bluetooth, S RCA výstupom, S USB a AUX vstup
  • Do balenia patrí podložka Slipmat a Pribalený AC adaptér
Gramofón Lenco LS-55BK Vlastnosti/technológia
Gramofón Lenco LS-55BK Vlastnosti/technológia

Užite si kvalitný zvuk s vylepšenými funkciami

Gramofón LENCO vám umožní oprášiť vaše hudobné poklady. Na dobré počúvanie slúži integrovaný predzosilňovač, ľahko ho teda pripojíte k ľubovoľnému zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Gramofónový tanier disponuje rýchlosťou 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu. Má k dispozícii jednoducho zahnuté ramienko, ktoré znamenite kopíruje drážku platne a umožnuje lepšie nastavenie snímacieho uhla. Balenie gramofónu LENCO tvorí podložka Slipmat a Pribalený AC adaptér. O optimálne snímanie zvuku sa stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Rozmery gramofónu sú 145 × 435 × 370 mm (V × Š × H). Gramofón váži 4,5 kg. Pristane mu výborne zvolená čierna farba.

Gramofón LENCO má viac možností využitia

Ponúkaný gramofón vás očarí nadstavbovými funkciami. Technológiu gramofónu tvorí aj S Bluetooth, S RCA výstupom, S USB a AUX vstup, tak si svoje elpéčka môžete vychutnať nielen klasickou cestou, ale aj cez iné zariadenia, ktoré je možné pripojiť. Okrem klasických elpéčiek môžete prehrávať aj hudbu z ďalších médií, ako je USB flash disk. Gramofónové dosky je možné nielen prehrávať, ale môžete ich aj digitalizovať. Možno vám príde vhod zabudovaný MP3 prehrávač. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Gramofón LENCO rozbije stereotyp pri počúvaní vašej obľúbenej hudby.

Gramofón Lenco LS-55BK Možnosti pripojenia (porty)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
435 mm Hotovo!
Hĺbka
370 mm Hotovo!
Výška
145 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den,chtěl bych se zeptat,co znamená funkce pasivní zesílení BASS?ovlivním ji sám nějak?konkrétně u Lenco LS55BK.po připojení k externímu zesilovači by to nějaký ten bas chtělo.děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal zda a popřípadě jak lze tento gramofon spárovat s Bluetooth sluchátky. Děkuji.

Dobrý den, pro přehrávání vinylových a šelakových desek se používá stejný hrot?

Dobrý den, před pár hodinami vybalený gramofon nám lehce píská při přehrávání. Talíř gramofonu také kolísá ve výšce, což by se asi také dít nemělo. Je toto dostatečný podnět k reklamaci? Díky

Dobrý den, gramofon lehce píská při přehrávání, zvuk jde od jehly. Od půlky desky je zvuk čistý. Kde myslíte, že je problém? Doporučil byste reklamaci? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda tento model má vlastní reproduktory a přenoska je celá výměnná nebo jenom jehla? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Lenco LS-55BK
Príslušenstvo pre Lenco LS-55BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco LS-55BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco LS-55BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco LS-55BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco LS-55BK.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií