Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Bluetooth Speaker 500

Zobraziť katalóg
Lenovo Bluetooth Speaker 500
4,3 4 hodnotení
Bluetooth reproduktor - bezdrôtový, USB napájanie, bluetooth 4.1
Kód:  NT483h1b8 Produktové číslo:  GXD0H56980 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Bluetooth Speaker 500

Neobmedzujte sa len na slúchadlá či integrovaný reproduktor a počúvajte svoje obľúbené skladby kdekoľvek a kedykoľvek. Užívajte si niekoľkohodinový bezdrôtový prenos audia v perfektnej kvalite, ktoré bude znieť vždy vyvážene. Či už máte chuť na film v podobe akčného trháku, alebo na pokojnú vážnu hudbu, tento nový spoločník bude stáť vždy pri vás. Súčasným trendom bezdrôtových reproduktorov je predovšetkým dôraz na prehrávanie súborov z prenosných zariadení. A tento reproduktor rozhodne nie je pozadu! Prístroj je vybavený celým radom moderných technológií, ako je napr. NFC a bluetooth 4.1. Ľahko tak prehrá hudbu z ktoréhokoľvek zariadenia - či už ide o tablet, telefón, notebook a ďalšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná batéria s veľkou výdržou
  • Bluetooth a NFC na jednoduché prenášanie súborov
  • Jednoduché ovládanie - stlačte, pripojte a prehrávajte
  • Vstup Audio-in na prenos zo súborov aj s pomocou kábla
  • Tak malý a skladný, že ho stačí vziať do batohu a môžete vyraziť

Zabudnite na káble

Tento kúsok sa hrdo hlási medzi zástupcov moderných bezdrôtových reproduktorov, takže okrem rozhrania bluetooth verzie 4.1, s ktorým bude možné streamovať hudbu až do vzdialenosti niekoľkých metrov pri priamej viditeľnosti, prináša aj úsporné moderné rozhranie NFC, s ktorým je prenos z vašich mobilných zariadení tak jednoduchý, ako len môže byť - stačí iba jeden dotyk. Stačí len klepnúť na inteligentný telefón podporujúci NFC, čím aktivujete párovanie a streamovanie hudby môže začať.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vypina se tento reproduktor pro necinnosti sam i kdy je zapnuty do nabijecky??

Dobrý den, lze tento produkt spárovat se zařízením, které má deklarovaný bluetooth 4.0 (např. iPhone 5S), když v popisu je bluetooth specifikován jako 4.1? Děkuji za odpověd.

Máte niekto tento reproduktor? Ako hrá a koľko vydrží? Vďaka za info.

Dobrý den, potřebovala bych upřesnit pojmy několikametrový dosah a několikahodinový přenos. A zda je srovnatelný s Lamax Beat Street ST-1 Děkuji

Je použitý jako materiál hliník nebo je to jen nějaký plast s metalickou barvou? Díky

Zdravim, jaka je kvalita zvuku a hlasitost u tohoto repracku? Doporucite radeji jiny v teto cenove kategorii? Diky za odpoved.

Diskusia a poradňa k Lenovo Bluetooth Speaker 500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Bluetooth Speaker 500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo 500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo 500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo 500 Bluetooth hangszóró.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií