Rapture AD homeoffice

Lenovo Business Casual 13" puzdro

Zobraziť katalóg
Lenovo Business Casual 13" puzdro
4,8 51 hodnotení
Puzdro na notebook – max. uhlopriečka 13,31", vodoodolné, uzatváranie na zips, vonkajšie vrecká, pánske/chlapčenské, materiál polyester, vnútorné rozmery 28 × 33,8 × 23 cm (V׊×H), vonkajšie rozmery 3 × 35 × 24 cm (V׊×H), sivá farba
Varianty
15,6" puzdro 24,90 €
13" puzdro 27,90 €
27,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NT501b4c Produktové číslo:  4X40Z50943 Stránky výrobcu
Lenovo Business Casual 13" puzdro 27,90 € Momentálne nedostupné

Lenovo Business Casual 13" puzdro

Obal, ktorý vyzerá dobre

Lenovo Business Casual Sleeve Case sa postará o ochranu vášho notebooku na cestách. Tento obal kladie dôraz na štýl, zároveň sa môže pochváliť veľkou odolnosťou a nevadí mu ani pár kvapiek dažďa. Má priestranné priehradky, ucho na jednoduché prenášanie a je dostupný v krásnom šedom prevedení.

Vypnuto
Pouzdro na notebook Lenovo Business Casual 13

Moderný vzhľad

Tento obal vyzerá dokonale. Je k dostaniu v šedej farbe a váži len 235 gramov, takže vášmu notebooku nepridá hmotnosť navyše. Je vybavený odolným uchom na jednoduché prenášanie a má čistý dizajn so zaoblenými hranami.

Vypnuto
Pouzdro na notebook Lenovo Business Casual 13

Veľké vrecká

Lenovo Business Casual Sleeve obsahuje dve vrecká na zips. Predné vrecko je dostatočne veľké, aby zmestilo všetko vaše príslušenstvo, vrecko pre notebook je navyše čalúnené , takže chráni notebook pred nečakaným. Je aj veľké, zmestí notebook s rozmermi až 338 x 230 x 28 mm.

Vypnuto
Pouzdro na notebook Lenovo ThinkPad 12

Vodeodolný materiál

Obal je tvorený polyesterom. Moderným materiálom, ktorý je veľmi odolný a ľahko sa čistí. Povrch je navyše vodeodolný, čo znamená, že obal nerozhodí ani pár kvapiek vody a zaistí, že váš notebook bude vždy v suchu.

Vypnuto
Pouzdro na notebook Lenovo ThinkPad 12

Prečo by ste si ho mali kúpiť?


Moderný dizajn

Tento obal kombinuje moderný vzhľad s funkcionalitou. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu bude váš notebook vyzerať dobre a profesionálne.

Veľké vrecká

Obal obsahuje dve vrecká na zips. Predné vrecko je priestranné a pojme všetko vaše príslušenstvo. Vrecko pre notebook je navyše čalúnené a zmestí notebook s rozmermi až 338 x 230 x 28 mm.

Vodeodolný materiál

Tento obal je vyrobený z vodeodolného polyesteru. Ochráni tak notebook pred poškriabaním, nárazmi, ale taktiež odolá aj vode.

Jednoduché prenášanie

Obal je vybavený odolným uchom, ktoré uľahčuje prenášanie. Môžete si notebook ľahko vziať kamkoľvek so sebou bez toho, aby ste museli niesť ďalšiu tašku.

Ľahké prevedenie

Tento obal váži iba 235 gramov, takže sa vám notebook neprenesie.


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske/chlapčenské Hotovo!
Maximálna uhlopriečka notebooku
13,31" Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Motív
Bez motívu Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske/chlapčenské Hotovo!

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku
13,31" Hotovo!

Dizajn

Farba
Sivá Hotovo!
Motív
Bez motívu Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Výbava

Uzatváranie
Zips Hotovo!
Vrecká
Vonkajší Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolný materiál Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
24 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!

Vnútorné rozmery

Hĺbka
23 cm Hotovo!
Šírka
33,8 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,24 kg Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Varianty Lenovo Business Casual 13" puzdro:

Lenovo Business Casual 15,6" puzdro

Puzdro na notebook – max. uhlopriečka 15,59", vodoodolné, uzatváranie na zips, vonkajšie vrecká, pánske/chlapčenské, materiál polyester, vnútorné rozmery 27 × 39,5 × 28 cm (V׊×H), vonkajšie rozmery 27,5 × 40 × 3 cm (V׊×H), sivá farba
Info 24,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 - podle rozmeru by mela stacit kapsa na 13 placu. Vejde se tento notebook do 13, nebo je lepsi 14ka? Diky

Dobrý den, jaké jsou vnitřní rozměry? Vejde se Dell Vostro 16"?

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa tento obal dá prať. Ďakujem

Aký je rozdiel medzi týmto púzdrom 4X40Z50945 Business Casual a Urban Sleeve Case GX40Z50942? Na fotkách vyzerajú rovnako. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, pokukuji po pouzdru na (Lenovo Yoga 7 16IAH7) tohle pouzdro je 15,6" a jsou napsány pouze vnější rozměry. Vejde se notebook do pouzdra nebo ne? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Lenovo Business Casual 13" puzdro
Príslušenstvo pre Lenovo Business Casual 13" puzdro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Business Casual 13". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Business Casual Case 13“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Business Casual Case 13“. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Business Casual 13" laptop tok.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií