Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 oranžová

Zobraziť katalóg
Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 oranžová
2,0 1 hodnotení
Myš bezdrôtová, optická, funkcia optický ukazovateľ
Kód:  NT486r5g Produktové číslo:  888016134 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 oranžová Predaj skončil

Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 oranžová

Lenovo N700 je bezdrôtová myš a laserový ukazovateľ v jednom. Ide o elegantné zariadenie s jedinečným dizajnom, ktoré dostalo prestížne ocenenie Red Dot Design Award. Myš je strednej veľkosti, má tri tlačidlá a je vybavená pokročilou 2,4 GHz bezdrôtovou technológiou.

Stredné tlačidlo zároveň slúži aj ako dotykový touchpad s optimalizáciou pre Windows 8.1 a možno ho využiť na ovládanie gestami. Na pripojenie k PC je možné využiť aj technológiu bluetooth. Unikátny duálny mód umožní myš sklopiť do vodorovnej polohy na jednoduché držanie a využiť ju ako optický ukazovateľ - N700 vám tak skvele poslúži pri práci i prezentáciách.

Parametre a špecifikácia

Použitie myši

Určenie
Symetrická Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 oranžová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Dual Mode WL Touch Mouse N700 Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Dual Mode WL érintő egér N700 narancssárga.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií