PET PET

Lenovo IdeaCentre H535

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre H535
4,8 6 hodnotení
Počítač AMD Quad Core A10-6700, RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, USB 3.0, čítačka kariet, USB klávesnica, myš, Windows 8.1 64-bit
Kód:  TI306d4 Produktové číslo:  57328923 Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre H535

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H535 s cenovo výhodným pomerom výkonu i výbavy je špičkovým strojom, ktorý sa ukrýva v elegantnom tele. Grafická karta s čipom AMD Radeon R7 240 splní požiadavky na zábavu v počítačových hrách. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý beh grafických aplikácií či moderných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu. Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom zábavy a vášniví hráči si zahrajú aj moderné hry.

Výpočtovú silu má plne v réžii procesor AMD A10-6700 taktovaný na vysokých 3,7 GHz, ktorý srší výkonom na všetky strany. O dáta sa postará disk s kapacitou 1000 GB. Na tvorenie záložných kópií či prehrávanie filmov je tu k dispozícii slot optickej mechaniky. Nechýba ani čítačka pamäťových kariet, gigabitové pripojenie do siete, HDMI výstup a množstvo USB portov vrátane dvoch ľahko dostupných na čelnej časti. Počítač disponuje predinštalovaným operačným systémom v podobe Microsoft Windows 8.1. V balení nájdete aj elegantnú USB klávesnicu a optickú myš.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jaký zdroj mi doporučíte 450W na tento PC https://www.alza.cz/gaming/lenovo-ideacentre-h535-d2143918.htm Prosím o poslání odkazu na ten zdroj který se tam hodí nevím jaký vybrat děkuji.

Dobrý den zakoupil sem u vás PC Počítač AMD Quad Core A10-6700, RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 1TB 7200 otáček, DVD, USB 3.0, čtečka karet, USB klávesnice, myš, Windows 8.1 64-bit A chci se zeptat mám Hru Zaklínač 3 mám tam všechno vypnuté v nastavení a stejně se to seká, můžete mi vybrat grafickou kartu co nejlepší do 3 000 Kč. Stačí když to pojede na nízký detaili jen aby se to nesekalo jestli takovou kartu máte. Já tomu nerozumím jakou kartu vybrat a poslat poslat na ni odkaz.

Dobrý den zakoupil sem u vás PC https://www.alza.cz/ A chci se zeptat mám Hru Zaklínač 3 mám tam všechno vypnuté v nastavení a stejně se to seká, můžete mi vybrat grafickou kartu co nejlepší do 3 000 Kč. Stačí když to pojede na nízký detaili jen aby se to nesekalo . Já tomu nerozumím a poslat na ni odkaz.

Pude připojit k wifi síti ?

Když si zakoupím tento počítač dostanu k němu napájecí kabel?

Dobrý den na kolik fps rozjede tento počítač csgo na střední detaily ?

rozjede to zaklinace3

rozjede to CS:GO?

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre H535
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre H535
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre H535.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií