Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre Stick 300
3,7 5 hodnotení
Mini PC - Intel Atom Quad Core Z3735F Bay Trail, RAM 2GB DDR3, Intel HD Graphics, 32GB eMMC, WiFi, Bluetooth 4.0, USB 2.0, micro USB 2.0, HDMI, Windows 8.1 32-bit
Kód:  TI315e2 Stránky výrobcu
Lenovo IdeaCentre Stick 300 Predaj skončil

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Priali ste si miniatúrny počítač, ktorý si pokojne dáte do vrecka a zoberiete všade so sebou? Máme pre vás práve taký od spoločnosti Lenovo nazvaný IdeaCentre Stick 300. Už podľa názvu spoznáte, že sa jedná o ideálne mobilné riešenie, ktoré svojím vzhledom pripomína skôr väčšie flash disk. Tento miniatúrny počítač ale klame telom a bez problému na ňom beží operačný systém Microsoft Windows 8.1 s BINGO.

stačí pripojiť

Na napájanie využíva iba 5V adaptér pripojený cez micro USB a ako monitor môžete využiť akékoľvek zobrazovacie zariadenie s portom HDMI. Možno tak ľahko zo svojej veľkej televíznej obrazovky v obývačke urobiť chytrú televíziu s veľmi intuitívnym prostredím Windows, alebo ušetriť miesto a pripojiť minipočítač priamo do LCD monitora a urobiť z neho v podstate All in One PC.

Parádny výbava

O svižnosť PC nemusíte mať obavy vďaka 2GB operačnej pamäte a štvorjadrovému procesoru Intel. IdeaCentre Stick 300 disponuje eMMC diskom s kapacitou 32 GB, ktorý je možné rozšíriť o ďalšie GB po vložení microSDXC pamäťové karty až do 128 GB (nepodporuje microSDHC karty). Obrovskou výhodou je aj možnosť pripojenia k domácej či podnikovej Wi-Fi sieti a prítomnosť Bluetooth. Pre ďalšie periférie je přichytán aj jeden port USB.

Obsah balenia:

Mini počítač Lenovo IdeaCentre Stick 300, HDMI predlžovací kábel, USB kábel, napájací adaptér

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Jak se toto.zařízení napájí?

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre Stick 300
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre Stick 300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre Stick 300.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií