AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo IdeaCentre X310

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre X310
5 2 hodnotení
Počítač Intel Core i5 4460 Haswell, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, SSHD 1TB + 8GB Cache na zrýchlenie chodu OS, DVD napaľovačka, čítačka kariet, Windows 8.1 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10
Kód:  TI309d2e Produktové číslo:  90AV0033MK Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre X310

Moderne a agresívne pôsobiaca skriňa evokuje svojimi ostrými hranami brnenie bojovníkov a v rovnakom duchu boli osadené aj komponenty vo vnútri ukryté. Herná beštia Lenovo IdeaCentre ERAZER X310, vyzbrojená nabrúsenou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB a po akcii lačným štvorjadrovým procesorom Intel Core i5 4460 Haswell, je pripravená na nasadenie do najťažších herných bitiek.

Svižná práca aj priestor pre dáta

Základná doska oplýva štvoricou slotov pre DDR3 RAM pamäte a je predvybavená jedným modulom s kapacitou 8 GB. Vyššiemu výkonu prispieva aj hybridný disk, ktorý kombinuje výhody plotnového disku a SSD. Klasická časť je pripravená pojať až 1 TB vašich dát, zatiaľ čo rýchle SSD pracuje ako veľká cache (8 GB) na urýchlenie chodu systému a bleskového načítania aplikácií. Na disku je už predinštalovaný systém Microsoft Windows 8.1. 64-bit.

DVDéčka aj pamäťovky

Ak preferujete hry či multimédiá z optických diskov, dobrú prácu pre vás odvedie DVD mechanika. Jej dvierka na čele skrine sú do celkového dizajnu zakomponované rovnako dômyselne, ako susediaci kryt predných USB portov, audio konektorov a čítačky pamäťových kariet 7v1. V spodnej časti sú umiestnené prieduchy pre lepšiu cirkuláciu vzduchu vnútrom skrine. Na zadnej strane potom objavíte sieťový LAN konektor alebo video výstupy HDMI a VGA.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre X310
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre X310.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií