Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey
5 1 hodnotení
Notebook - Intel Celeron Quad Core N3450 Apollo Lake, 11.6" LED 1366x768 antireflexný, RAM 4GB, Intel HD Graphics 500, eMMC 32GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 2-článková batéria, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  NT356n7n6d2k Produktové číslo:  81A40055CK Stránky výrobcu
Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey Predaj skončil

Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey

Notebooky rady IdeaPad 120s od renomovanej spoločnosti Lenovo predstavujú spoľahlivé a kompaktné počítače, ktoré sú navyše dostatočne výkonné, aby pohodlne zvládli väčšinu súčasných náročných aplikácií. Všetky notebooky z tejto rady vynikajú prvotriednym úzkoprofilovým dizajnom, ergonomickým ovládaním a plnohodnotnou výbavou, ktorú tvoria najmodernejšie komponenty pre pohodlné plnenie pracovných povinností alebo užívanie si voľného času hraním hier a multimediálnou zábavou.

Kľúčové vlastnosti Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey

  • Špičkový 11,6" displej v antireflexnom vyhotovení s technológiou IPS pre verné farby
  • V notebooku je výkonný procesor Intel s integrovanou grafikou
  • Superrýchly disk pre štart systému v priebehu jednotiek sekúnd a prístup k súborom bez čakania
  • Notebook disponuje podsvietenou klávesnicou
  • Štýlový dizajn notebooku Lenovo a štíhla konštrukcia
  • Kvalitný zvuk certifikovaný spoločnosťou Harman
  • Moderný operačný systém Windows 10

Ideálny notebook na cesty

Notebook Lenovo Ideapad má antireflexný IPS displej v rozlíšení 1 366 × 768 s uhlopriečkou 11,6" a ponúka tak prvotriedny obraz pre sledovanie filmov či hranie hier v krásnej kvalite. Pre ešte pôsobivejší efekt kinosály pri sledovaní filmov môžete využiť HDMI port a svoj počítač pohodlne prepojiť s veľkým televízorom či projektorom. V rámci konektivity poteší tiež moderný štandard USB 3.0 či WiFi najnovšej špecifikácie IEEE 802.11ac.

Ideapad má výkon aj na tú najnáročnejšiu prácu

Notebook disponuje výkonným procesorom Intel. Je doplnený 4 GB operačnou pamäťou typu DDR4, vďaka čomu je v kombinácii s ultrarýchlym eMMC diskom s kapacitou 32 GB zaistený krásne plynulý chod. Zásluhou najnovšieho operačného systému Windows 10 si zmienenú konfiguráciu užijete naplno.

Notebook s precíznym zvukom

Kvalitný zvuk je zabezpečený prostredníctvom stereo reproduktorov certifikovaných od majstrov audia zo spoločnosti Harman. Zvukový prejav je tiež čistejší a zrozumiteľnejší aj v prípade VoIP komunikácie, video konferencií či pri hraní hier. Pre tieto prípady je notebook tiež vybavený integrovaným mikrofónom a HD webkamerou.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3450 Apollo Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
Flash Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Výbava
Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Celeron Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3450 Apollo Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 400 MHz (2,4 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 500 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
Flash Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
8 h Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Plastový Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,27 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
288 mm Hotovo!
Maximálna výška
20,9 mm Hotovo!
Hĺbka
200 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Lenovo IdeaPad Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chcel by som sa spytat ak tento NB porovnate s Asus VivoBook E12 ci Asus VivoBook Flin12 a este by som rad vedel ci zvladne corelDraw, corelcad,autocad.

Dobrý den, zakoupil jsem tento notebook a chtěl bych se zeptat, jak na něm mám aktualizovat operační systém, když mi to neustále píše, že má nedostatek prostoru. A to už jsem odinstaloval i McAfee a MS Office. Je tento notebook zamýšlen k používání se zastaralým systémem bez aktualizací? Předem děkuji za odpověď.

Mohu se zeptat na materiál, ze kterého je notebook vyroben ?

Dobrý večer, zarazilo mne, že ač tento produkt nabízíte již nějaký čas a dle zobrazované zprávy si jej denně prohlíží desítky zákazníků, tak u něj nemáte žádné hodnocení. To si jej ještě nikdo nekoupil nebo jej nechtěl hodnotit ? Omlouvám se, ale hodnocení zákazníků by mne zrovna zde docela zajímalo. Děkuji.

Dobrý večer, v základním popise uvádíte 2 článkovou baterii a níže v kolonce Více parametrů uvádíte 3 článkovou s 45 Wh. Takže, co platí ? Pokud je to jen ta 2 článková, což předpokládám, tak kolik Wh má ? Děkuji.

Dobrý večer, jaká je prosím životnost paměti eMMC 32 GB ? Možná mylně považuji tuto paměť za něco jako kartu do fotoaparátu, kde mne ta životnost až tak netrápí. Než ji např. 1000 krát ve fotoaparátu přepíši, to je doba. Ale co v notebooku ? - WIN10, stejně jako jiné mají mraky pracovních souborů, takže tam ten přepis bude i bez mého ukládání mých souborů výrazně četnější. Jak to tedy je ? Jen mi prosím nepište, ať se obrátím na výrobce ... Děkuji.

Zdravím chcem sa opýtať do akej veľkosti podporuje tento notebook micro sd karty myslím v GB.

Dobrý deň. Notebook som práve dostal. Je skvelý, len akurát ma zarazilo, že pri popise produktu je písane "Notebook disponuje podsvietenou klávesnicou" a klávesnica podsvietená nie!

Dobrý večer, dá se u tohoto notebooku vyměnit baterie a kde se baterie nachází. Děkuji

Zdravím. v krátkom popise máte napísané, že batéria má 2 články a v detailnom popise je 'počet článkov: 3x'. Chcel by som sa spýtať, ktorý údaj je korektný. Taktiež uvádzate výdrž batérie 6 hodín. Tento údaj je stanovený pri bežnej kancelárskej práci? Ďakujem.

12
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií