Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Lenovo IdeaPad 300-15ISK

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 300-15ISK
Notebook – Intel CPU, 15.6" LED 1366×768 lesklý, RAM až 8GB, HDD až 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, čítačka kariet, HDMI, USB 3.0, 4-článková batéria, Windows 10 Home
Kód:  NT356n8r4dNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 300-15ISK

Štýlový notebook Lenovo IdeaPad 300-15ISK je vrcholom modelového radu IdeaPad 300 a predstavuje cenovo dostupný a spoľahlivý kompaktný počítač, ktorý je navyše dostatočne výkonný, aby pohodlne zvládol väčšinu náročných aplikácií. V rámci tejto modelovej série značky Lenovo si môžete podľa požiadaviek zvoliť optimálny produkt, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Všetky produkty vynikajú prvotriednym dizajnom, ergonomickým ovládaním a plnohodnotnou výbavou, ktorú tvoria najmodernejšie funkcie pre pohodlné plnenie pracovných povinností alebo skvelú zábavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový lesklý 15,6" displej v HD rozlíšení
  • Štýlový dizajn, štíhla konštrukcia a nízka hmotnosť
  • Dostatočne veľký disk HDD až 1 TB
  • Bluetooth 4.0, DVD optická mechanika
  • Operačný systém Microsoft Windows 10
  • Webkamera v HD rozlíšení

Ideálna konektivita na cesty

Notebook má lesklý LED displej v HD rozlíšení 1 366 × 768 s uhlopriečkou displeja 15,6" a ponúka prvotriedny obraz pre sledovanie filmov či hranie hier v najvyššej kvalite. Pre ešte podmanivejší efekt sledovania filmov môžete využiť HDMI port a svoj počítač pohodlne prepojiť s televízorom či projektorom. V rámci konektivity notebook disponuje tiež trojicou portov USB (1× USB 3.0 a 2× USB 2.0), Bluetooth 4.0, WiFi a DVD optickou mechanikou.

Dostatočne výkonný

Notebook Lenovo disponuje výkonnými procesormi Intel Skylake. Je doplnený až 8 GB operačnej pamäti typu DDR3, čím je zaistený plynulý chod počítača, a aj napriek tomu má počítač dostatočnú výdrž batérie až 4 hodiny. Nechýba ani dostatočne veľký pevný disk HDD s kapacitou až 1 TB a rýchlosťou 5 400 otáčok.

Kvalitný zvuk v akýchkoľvek okolnostiach

Prvotriedny zvuk je zabezpečený prostredníctvom stereo reproduktorov s podporou technológie Dolby Advanced Audio prinášajúcej zvuk blížiaci sa kvalite domáceho kina, a tak si na svoje prídu aj milovníci filmov. Zvukový prejav je tiež zrozumiteľnejší a čistejší aj v prípade VOIP komunikácie, video konferencií či pri hraní hier. Pre tieto prípady je notebook tiež vybavený integrovaným mikrofónom a webkamerou s HD rozlíšením. V neposlednom rade má funkciu OneKey Recovery pre jednoduché a rýchle obnovenie systému po napadnutí vírusom alebo pri iných technických problémoch.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je v tomhle notebooku 1x8gb RAM nebo 2x4gb RAM ???

Dobrý den, chci se zeptat jestli je nootebook nový/zánovní/používaný ??

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad 300-15ISK
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad 300-15ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 300-15ISK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo IdeaPad 300-15ISK.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií