Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo IdeaPad 530s-14ARR Mineral Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 530s-14ARR Mineral Grey
5 2 hodnotení
Notebook – AMD Ryzen 5 2500U 14" IPS antireflexný 1920×1080, RAM 16GB DDR4, AMD Radeon RX Vega 8, SSD 256GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 4-článková batéria 45 Wh, Windows 10 Home
Kód:  NT357u3s Produktové číslo:  81H1000YCK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 530s-14ARR Mineral Grey

Veľký výkon v štýlovom prevedení

Buďte štýloví. S novým notebookom Lenovo IdeaPad 530s získate tenké a ľahké zariadenie s veľkým výkonom, ktoré bude pripravené splniť všetky vaše priania, nech už budete kdekoľvek. Ponúka najnovšie procesory AMD, RAM pamäť s veľkou kapacitou a SSD disky pre rýchly štart počítača, svižné načítanie aplikácií a okamžitú odozvu systému. Reproduktory Harman s technológiou Dolby Audio zaručujú kvalitné podanie zvuku, takže si budete môcť vychutnať vašu obľúbenú skladbu, alebo film. A vďaka nízkej hmotnosti vám bude tento notebook robiť spoločnosť na cestách.

 
530s

Najnovšie procesory

IdeaPad 530s obsahuje najnovšie procesory AMD Ryzen s grafickým čipom AMD Vega na ktorých AMD pracovalo viac ako 4 roky. Vďaka tomu ponúka toto zariadenie veľký výkon, či už budete hrať hry, pracovať, alebo spúšťať náročné aplikácie a programy. IdeaPad 530s vás nikdy nenechá v štichu a vždy bude pripravený odviesť tú najťažšiu prácu.

530s

Kvalitný IPS displej

Jemný 14" IPS displej poskytuje verné podanie farieb, takže sa hodí na úpravu vašich fotografií z dovolenky. S rozlíšením až FullHD uvidíte jasne každý detail a tak vám nič neunikne. Navyše má moderné tenké rámčeky a vysoký jas pre prácu bez odleskov. S novým IdeaPad 530s si ľahko vychutnáte obľúbený film, alebo fotografie.
530s

Štýlový vzhľad

Lenovo IdeaPad 530s ponúka konštrukciu s brúsenou hliníkovou úpravou. Navyše je k dispozícii v mnohých farebných prevedeniach, takže sa ľahko prispôsobí vášmu štýlu. Navyše je jeho hmotnosť len 1,49 kg, čo spolu s malými rozmermi znamená, že sa vám ľahko vojde do tašky a tak ho môžete mať vždy so sebou.

530s

Prečo kúpiť Lenovo Ideapad 530s?

Štýlové prvky

Brúsená hliníková konštrukcia a rôzne farebné prevedenia.

Veľký výkon

Najvýkonnejšie procesory AMD, rýchla RAM pamäť, dedikovaná grafická karta a SSD disk.

Kvalitný displej

Jemný displej s IPS panelom pre verné farebné podanie.

Prvotriedny zvuk

Reproduktory Harman s technológiou Dolby Audio pre zvuk ako v kine.

Veľká výdrž

Výdrž batérie až 7,5 hodín na jedno nabitie s podporou rýchleho nabíjania.

530s

Veľká výdrž

Nechajte nabíjačku doma, IdeaPad 530s vydrží na jedno nabitie až 7,5 hodín, čo znamená, že získate ideálne zariadenie na cesty. A keď sa vám náhodou vybije, vďaka podpore rýchleho nabíjania môžete len za 15 minút nabíjania získať až 2 hodiny výdrže.

530s

Dokonalý zvuky

Pre dokonale čistý priestorový zvuk ako v kine je IdeaPad 530s vybavený reproduktormi Harman s technológiou Dolby Audio, se kterými si užijete svou oblíbenou hudební sbírku nebo film. s ktorými si užijete svoju obľúbenú hudobnú zbierku, alebo film. Pustite si film a nechajte sa pohltiť do úžasného sveta multimédií.

530s

Podsvietená klávesnica

Pracujte aj v noci a vychutnajte si dokonalú klávesnicu s bielym podsvietením. Vďaka podsvieteniu sa vám bude na klávesnici ľahko písať v akúkoľvek dobu. 


Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD Ryzen 5 2500U Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
AMD Ryzen 5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD Ryzen 5 2500U Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,6 GHz (3 600 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon RX Hotovo!
Model grafickej karty
Vega 8 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!
Rozhranie disku
M.2 Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
1 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
45 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
8 h Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Celokovový (unibody) Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,49 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
323,4 mm Hotovo!
Maximálna výška
16,4 mm Hotovo!
Hĺbka
226 mm Hotovo!

Prenájom

Prenájom
Nie Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Lenovo IdeaPad Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně USB-C u tohoto notebooku - podporuje přenos videa a power delivery? Chtěl bych najít vhodný notebook k monitoru Philips 499P9H, bohužel ale Alza neobsahuje informace o tom, co daný notebook přes USB-C dokáže a co ne. Pokud máte v tomto ohledu nějaké doporučení z vaší nabídky, budu jen rád. Děkuji. (Platí pro experty z Alzy i Lenova.)

Dobrý den, je paměť RAM napájená přímo na základní desce, nebo ji lze vyměnit? Kolik volných/obsazených slotů obsahuje? Děkuji

dobrý den, ma tento ntb dotykovú obrazovku?

Dobrý den. Je v těchto modelech přístupný plnohodnotný BIOS, kde lze např. nastavit boot přes Secure UEFI, ale i v legacy BIOS režimu? Díky za odpověď.

Je možné tento laptop vyzkoušet na pražské holešovické prodejně? Podle eshopu by měl být skladem. Děkuji

Dobrý den, je displej matný nebo lesklý? Děkuji.

Je prosim vhodny na grafiku a pracu v programoch Adobe PS, Illustrator, InDesign?

Dobrý den, s jakým operačním systémem je notebook dodáván? V popisu uvádíte Windows 10 Home, ale výrobce na svých stránkách (Odkaz do neznáma uvádí Windows 10 Home in S mode, tudíž bez možnosti instalace aplikací mimo Microsoft Store. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tedy notebook celý z kovu nebo z plastu? V názvu píšete kovový, ale v podrobném popisu je psáno, že je tělo z plastu. Děkuji za odpověď

Lze na notebooku nějak roumně stříhat 4K videa?

12
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad 530s-14ARR Mineral Grey
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad 530s-14ARR Mineral Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 530s-14ARR Mineral Grey kovový.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií