Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Black
5 2 hodnotení
Herný notebook – Intel Core i5 9300H Coffee Lake 15.6" IPS antireflexný 1920×1080, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, SSD 512GB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-článková batéria 45 Wh, Windows 10 Home
Kód:  NT357m58 Produktové číslo:  81LK0033CK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Black Predaj skončil

Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Black

CENOVO DOSTUPNÝ HERNÝ NOTEBOOK

Predstavujeme nový herný notebook Lenovo Gaming L340, ktorý je vybavený jemným displejom a očarujúcimi reproduktormi s technológiou Dolby Audio, vďaka čomu získate ten najlepší multimediálny zážitok. Poskytuje vysoký výkon, ktorý zaručí plynulý chod aj tých najnovších hier a navyše má dva režimy – tichý a rýchly, ktoré vám umožnia prispôsobiť si hráčsky notebook aktuálnym potrebám.

 
L340

Skvelý výkon

Notebook na hry Lenovo Gaming L340 nie je žiadny lenivec. Vďaka výkonnému procesoru Intel Core i5 9300H najnovšej generácie s taktom až 4,1 GHz a rýchlou DDR4 RAM pamäťou si hravo poradí aj s tými najnáročnejšími programami. A s rýchlou grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 1650 s 4 GB pamäte si ľahko zahráte svoje obľúbené hry na vysoké detaily!

L340

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Bohatý zvuk

Nastrážte uši, lepší zvuk ste ešte nepočuli. Laptop Lenovo Gaming L340 prichádza s inovovanými reproduktormi s výkonom 1,5 W s funkciou Dolby Audio, ktoré zaručujú perfektne čistý a bohatý zvuk za každej situácie. S týmito prvotriednymi reproduktormi bude spokojný každý audiofil.

L340

Jemný displej

Z gaming notebooku Lenovo Gaming L340 vás bude prechádzať zrak. Je vybavený 15,6" displejom s tenkými rámikmii a rozlíšením FullHD, vďaka ktorému uvidíte každý detail. A antireflexná povrchová úprava displeja sa postará o perfektnú viditeľnosť aj za intenzívneho osvetlenia.

L340


Prečo zakúpiť Lenovo Gaming L340?


Veľký výkon

Najnovší procesor Intel, výkonná grafická karta Nvidia a rýchla RAM.

Skvelý zvuk

Prvotriedne reproduktory s funkciou Dolby Audio na čistý zvuk.

Jemný displej

Jasný displej s jemným FullHD rozlíšením.

Veľká výdrž

Až 9-hodinová výdrž batérie na dlhé používanie na cestách.

Fyzický kryt webkamery

Kryt webkamery na zabezpečenie maximálneho súkromia.

L340

Dlhá výdrž batérie

Neustále pripojenie k zásuvke? Kdeže, výkonný notebook Gaming L340 s 45 Wh batériou vydrží na jedno nabitie až 9 hodín, čo vám umožní vziať ho so sebou kamkoľvek. A vďaka funkcii rýchleho nabíjania získate po hodine až 80 % kapacity batérie.

L340

Fyzický kryt webkamery

Tiež máte webovú kameru neustále prelepenú lepiacou páskou? Tomu je teraz koniec, notebook na hry Gaming L340 je vybavený fyzickou krytkou webkamery, ktorú môžete ľahko zakryť, keď ju nebudete využívať. S gaming laptopom Gaming L340 tak získate maximálne súkromie.

L340

Redukcia modrého svetla

Pri používaní tohto notebooku nemusíte mať strach o svoj zrak. Je totiž vybavený programom Vantage s režimom Eye Care, ktorý minimalizuje modré svetlo a znižuje tak námahu vašich očí. Notebook herný Lenovo Gaming L340 tak myslí aj na vaše zdravie.



Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 9300H Coffee Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 9300H Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 400 MHz (2,4 GHz) Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1650 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
M.2 Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
45 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,19 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
365 mm Hotovo!
Maximálna výška
24,2 mm Hotovo!
Hĺbka
260 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Prenájom

Prenájom
Nie Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Lenovo Legion Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po pár minutách hrania mi notebook začne sekať, z 4,2ghz mi to bugne na 0,7 pretože sa prehrial... raz už v servise s tým bol a teraz to robí znovu... je to notebokom že ma slabé chladenie alebo bude zas v notebooku zlý ventilátor ? ďakujem

Dobrý den, Notebook mám pár měsícu, ale výdrž baterie mi připadá dost malá. V informacích uvádíte až 9 hodin, ale momentálně mi baterie vydrží jen max 2 hodiny (na notebooku používám word a prohlížeč). Můžete mi poradit? Děkuji

Dobry den rad by som sa opytal. Poslednu dobru veľmi silno huči ventilator aj pri minimalnej záťaži ale že veľmi silno. Je možno to nejak nastaviť alebo je problem v notebooku?

Dobrý den mohu se zeptat jestli tento notebook rozjede assassin's creed odyssey, zaklínače 3, gta 5, ark survival evolved,

Dobrý den mohu se zeptat jestli tento notebook rozjede assassin's creed odyssey, zaklínače 3, far cry 4 a assassin's creed unity

Dobrý deň, je možné rozšíriť RAM na 32 GB? Ďakujem

Dobrý deň, zakúpil som si u Vás tento notebook mám ho 4 hodiny a mám viacero otázok. 1. Ventilátor vydáva veľký hluk aj keď len otvorím prehliadač a CPU má využitie 82% 2. batéria bola nabitá na 100% po vytiahnutí nabíjačky ukazovateľ času výdrže batérie ukázal LEN 40 minút. tieto problémy určite medzi sebou súvisia. Poprosím o radu. Ďakujem

Dobrý den, mohu se zeptat kolik má monitor Hz? nikde není psáno, děkuji

Dobrý deň, chcem sa opítať ako sa zapína podsvietenie klávesnice na tomto notebooko? Hladal som to v nastaveniach ale nepodarilo sa.

Dobry den, jaka dokovaci stanice, pres usb-c, je s timto ntb kompatibilni ? Dekuji

12
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Black
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Gaming L340-15IRH Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií