MS hokej AlzaBoxy Q1

Lenovo IdeaPad S340-14API Platinum Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad S340-14API Platinum Grey
4,8 8 hodnotení
Notebook – AMD Ryzen 5 3500U, 14" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, AMD Radeon Vega 8, SSD 512GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-článková batéria 52,5 Wh, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NT357f83 Produktové číslo:  81NB003WCK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad S340-14API Platinum Grey

Lenovo IdeaPad S340-14API je tenký, ľahký a ľahko prenosný notebook na prácu i zábavu. Na prvý pohľad vás zaujme jednoduchým a čistým dizajnom a Full HD IPS displejom. Vychutnajte si naplno obraz na displeji s tenkými rámčekmi a zvuk Dolby Audio ako v kine. Pracujte vo všetkých svetelných podmienkach na podsvietenej klávesnici a chráňte svoje súkromie so zabudovaným krytom webkamery. IdeaPad S340 s procesorom AMD Ryzen 5 a rýchlym SSD diskom vám pomôže hravo vyriešiť každú úlohu.   

Kľúčové vlastnosti notebooku Lenovo IdeaPad S340-14

  • Tenký a ľahký Lenovo IdeaPad S340-14 s čistým dizajnom
  • Výkonný procesor AMD Ryzen 5 3500U
  • Antireflexný Full HD IPS displej
  • Rýchle SSD úložisko
  • Dlhá výdrž batérie
  • Čistý zvuk Dolby Audio

Výkon notebooku Lenovo IdeaPad S340-14 na prácu i zábavu

Spoľahnite sa na výkon procesora AMD Ryzen 5 3500U s taktom až 3,7 GHz, ktorý ľahko zvládne spracovanie aj kapacitne náročných aplikácií. 14" displej notebooku Lenovo IdeaPad S340-14 s jemným Full HD rozlíšením, jasom až 250 nitov a antireflexnou povrchovou úpravou vám spríjemní prácu v akýchkoľvek svetelných podmienkach. Notebook Lenovo IdeaPad S340-14 je vybavený SSD diskom, ktorý zabezpečí rýchly štart systému a spustenie aplikácií.

Dlhá výdrž batérie a bohaté vybavenie Lenovo IdeaPad S340-14

Najnovšie Lenovo IdeaPad S340-14 má výdrž až 8 hodín. Stereo reproduktory notebooku Lenovo IdeaPad S340 s výkonom 2× 2 W so zvukom Dolby Audio produkujú čistý neskreslený zvuk a poskytnú bohatý multimediálny zážitok ako v kine. Integrovaná HD webkamera s mechanickým krytom je pripravená na videokonferencie a diskusie s priateľmi. Na bezdrôtovú komunikáciu sú v notebooku Lenovo IdeaPad S340 k dispozícii WiFi a Bluetooth. V konektorovej výbave nájdete porty USB 3.2 vrátane USB-C, HDMI výstup a nechýba ani čítačka pamäťových kariet.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD Ryzen 5 3500U Hotovo!
Frekvencia procesora
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
AMD Ryzen 5 Hotovo!
Generácia procesora AMD
Zen+ (3. generácia) Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD Ryzen 5 3500U Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,7 GHz (3 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 400 MHz (2,4 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
Vega 8 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
M.2 Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 p Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
52,5 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,69 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
323 mm Hotovo!
Maximálna výška
17,9 mm Hotovo!
Hĺbka
228 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Alza, či Lenovo, pokiaľ toto spravuje niekto od lenova. Čo keby ste zvážili nejakým malým reklamným predmetom oceniť pána, ktorý si zakúpil tento NTB, otestoval ho a zistil, že nie 12GB ako tvrdí lenovo stránka i lenovo expert ale 4+16 GB, spolu 20GB funguje? + Ďalšie informácie, ktoré ma zaujímali? Všetko rýchlo, podrobne, na úrovni profíka? Informácie tohto pána rozhodli o tom, že si nekúpim HP (s ktorým som dlhodobo spokojný), ale vyskúšam lenovo. Nechávam to na zváženie. Ak chcete, tento príspevok vymažte. Ja som pánovi vďačný. Ale kšeft urobíte vy.

Kto má tento NTB prosím napíšte ako je to s RAM. Podľa popisu má 8GB, kedže má integrovanú grafiku Vega, pre dobrý výkon by to malo byť v konfigurácií 2x4GB ako dual, inak je to surová degradácia výkonu. Potešilo by ma, keby to bolo 1x8GB a dala by sa doplniť RAM, avšak podľa lenovo produktovej stránky, maximum je 12GB. Čo je pre mňa absolútne nedostatočné, niekoľko rokov mám 16GB a kúpa nového NTB je len a len kvôli nutnosti mať viac RAM. Využijem i 64GB. Nedokážem si predstaviť mať ešte menej RAM ako doteraz, keď už teraz na NTB mám swap súbor bežne zaplnený 26GB zo 48GB a 8+16GB (spolu 24) by bol dôvod na kúpu tohto 14" lenovo. Maximum 12GB, to už mobily majú toľko. Preto prosba, kto má tento NTB, môžte niekto vyskúšať, ako v ňom bude fungovať 16GB modul? Procesor sám o sebe podporuje 64GB! Vďaka.

Dá sa pridať 2,5" HDD a viac RAM?

Zákazníci největšího českého internetového obchodu Alza.cz si stěžují na falešnou záruku, kterou podle nich e-shop poskytuje. Tvrdí, že si u prodejce připlatili za prodlouženou záruku, ve skutečnosti šlo ale o pojištění. Tedy službu, na kterou se vztahují jiné podmínky. Negativní zkušenosti popsalo několik lidí pro Hospodářské noviny. Jaký na toto máte názor? A proč tyto dotazy opakovaně mažete?

Dobrý den, má tento IdeaPad podporu pro ethernet, pokud bych použila Adaptér USB-C na Ethernet, port pro Ethernet? Děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda přesně tento model obsahuje Office 365. Děkuji za odpověď

Dobrý den, když k tomuto notebooku připojím 4K monitor-jaký bude výsledek (je podpora 4K)? Jde mi pouze o prohlížení fotek ze zrcadlovky. Děkuji Svoboda

Dobrý den, Je tento notebook kovový?

dobrý den, dá se k tomuto notebooku připojit externí grafická karta?

Dobrý den, když stejný typ ntb hledám na jiných stránkách, vždy má typ procesoru AMD Ryzen 3, vy deklarujete Ryzen 5. Můžete mi garantovat, že obsahuje tento ntb procesor AMD Ryzen 5. Děkuji. AK

123
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad S340-14API Platinum Grey
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad S340-14API Platinum Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad S340-14API Platinum Grey.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií