AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lenovo IdeaPad U530 Silver Touch

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad U530 Silver Touch
5 4 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i5 4210 Haswell, multidotykový 15.6" LED 1920x1080, RAM 4GB, NVIDIA GeForce 730mm 2GB, sshd 500GB 5400 otáčok + 8GB Cache pre zrýchlenie chodu OS, WiFi, Bluetooth 4.0, Webkamera, HDMI, USB 3.0, podsvietená klávesnica, Windows 8.1 64-bit
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NT319i3g Produktové číslo:  59439409 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad U530 Silver Touch

Štýlový ultrabook s dotykovým displejom je inteligentné a rýchle zariadenie. Zoznam jeho pozitív je naozaj dlhý, a tak nie je vôbec ťažké si ho obľúbiť. IdeaPad U530 Silver Touch je vhodným ultrabookom pre všetkých, ktorí chcú výkonný nástroj v tenkom tele a radi okrem klávesnice využijú dotykové ovládanie pri práci, zábave alebo bežnej činnosti. Zariadenie sa vďaka hmotnosti 2,3 kg a hrúbke len 22 mm ľahko prenáša. Kovové šasi v striebornej farbe navyše skvele vyzerá, všade, kde ho postavíte na stôl, priláka zvedavé pohľady. 

10bodový multidotykový displej

Ovládnite systém Windows 8.1 dotykovými gestami. Jeho prehľadné rozhranie vynikne práve v kombinácii s dotykovým displejom. IdeaPad U530 podporuje až 10 dotykov naraz, preto môžete použiť všetky svoje prsty. Jemné rozlíšenie Full HD a uhlopriečka 15,6 palcov je perfektnou kombináciu pri práci aj ničím nerušenom sledovaní filmov. Zážitok z nich vylepšia Stereo reproduktory s technológiou Dolby Home Theater. 

Intel Core i5

Procesor Intel 4. generácie poskytne stabilný výkon aj pri náročných činnostiach. Model Intel Core i5 4210U pracuje na frekvencii 1,7 GHz, ktorú v prípade potreby technológia Turbo Boost 2.0 vyženie až na hodnotu 2,7 GHz. Medzi jeho prednosti patrí podpora virtualizácie a technológie Hyper-Threading, ktorá umožňuje fungovanie, ako by išlo o 4jadro. Pri tom všetkom si procesor udržuje veľmi nízku spotrebu iba 15 W TDP. O prenos obrazu na displej sa stará grafická karta NVIDIA GeForce 730mm, ktorá disponuje vlastnou video pamäťou s veľkosťou 2 GB.

Hybridný disk pre vaše dáta

Ako úložisko pre objemné dáta alebo napríklad filmy tu figuruje hybridný disk s kapacitou 500 GB, ktorý dopĺňa 8GB SSD cache pre urýchlenie celého systému. Čakajte rýchle spúšťanie alebo obnovovanie systému, s funkciou Instant Resume sa notebook prebudí zo spánku takmer za sekundu. Vychutnajte si multimédiá aj na cestách, 4-článková batéria dokáže napájať notebook až 10 hodín na jedno nabitie. Pri niekoľkohodinovej práci dlho do noci oceníte podsvietenú a proti poliatiu odolnú klávesnica.

Konektívna výbava

Nestačí vám notebook a chcete prezentáciu fotiek z dovolenky preniesť na váš televízor? Využite na to konektor HDMI. Na bleskurýchle prenesenie objemných dát je pripravený port USB 3.0 a nechýba ani čítačka pamäťových kariet. Samozrejmosťou je bezdrôtová technológia pripojenia na internet WiFi a Bluetooth pre spárovanie s mobilným zariadením. So zabudovanou HD webkamerou môžete smelo usporadúvať vidohovory s kolegami či vašimi blízkymi.

Servis do druhého dňa

Lenovo ponúka príplatkovú službu, s ktorou získate servis notebooku na vašom pracovisku do druhého pracovného dňa alebo Accidental Damage Protection, čo je ochrana proti náhodnému poškodeniu, akým môže byť poliatie, poškodenie obrazovky alebo iné poškodenie spôsobené pádom či prúdovými rázmi. Navyše možno využiť službu dátového cloudu priamo od výrobcu, kam môžete bezpečne synchronizovať svoje dáta bez obáv z ich straty, napríklad pri poškodení disku.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
508 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GT 730M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
508 GB Hotovo!
SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
9,8 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
385 mm Hotovo!
Hĺbka
257 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad U530 Silver Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad U530 Silver Touch.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií