Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black
4,8 348 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8127 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 7 "1024x600 IPS, RAM 1GB, eMMC 8GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSDHC až 32GB, webkamera 0.3 Mpx, batérie 3450mAh, Google Android 4.4
Kód:  NT210c5d Produktové číslo:  59434766 Stránky výrobcu
Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black Predaj skončil

Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black

Dokonalý spoločník na cesty

Atraktívny tablet je navrhnutý pre zábavu v pohodlí domova i na cestách. Oproti svojmu predchodcovi je tenší, ľahší a hranatejšie tvary mu prepožičiavajú luxusný vzhled. Tablet je perfektnou voľbou pre milovníkov hudby a všetkých, ktorí pri konzumácii zábavy vyžadujú kvalitné ozvučenie, displej špičkové technológie IPS a zároveň nechcú za tablet platiť horibilné sumy.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
7" k vašim službám

7 "k vašim službám

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zahrajete si i hry

Zahráte si aj hry

Ukrýva moderné procesor

Štvorjadrový procesor tabletu TAB 2 A7-10 umožňuje lepšie multitasking, zaisťuje plynulejšiu prácu so systémom Android a eliminuje akékoľvek oneskorenia alebo oneskorovanie - skvelá správa pre filmových fanúšikov a hráčov.

Multimédiá s lepším zvukom

Zvuková technológia Dolby vám umožňuje vychutnať si čistejší a prirodzenejší zvuk. Tablet TAB 2 A7-10 ponúka až 8 hodín surfovania cez Wi-Fi pripojenie na jedno nabitie batérie.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dlouhá výdrž na jedno nabití

Dlhá výdrž na jedno nabitie

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
S tabletem je zábava

S tabletom je zábava

Google Android 4.4 KitKat

Jedným dotykom sa dostanete k tisícom hier, kreatívnych aplikácií, množstvo hudby a filmov na známom a takmer bezodnom portálu Google Play. Samotné prostredie operačného systému Google Android 4.4 je užívateľsky prepracované a veľmi príjemne navrhnuté, všetko tu beží svižne. Hudba i aplikácie sa ukladajú na 8GB vnútornej pamäte, prípadne na microSD kartu s kapacitou až 32 GB.

Doplňujúce informácie:

Kapacita batérie:
3450 mAh

grafika:
? Integrovaná PowerVR SX5XT Graphics

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde použít SIM karta v tomto tabletu ?

Dobrý den,jde k tabletu připojit klávesnice přes USB?

Dobrý den, jsou všechna příslušenství kompatibilní s tabletem Lenovo? Děkuji Sychra

Lze k tabletu Lenovo TAB 2 A7-10 připojit externí harddisk? Díky

Dobrý den, včera jsem si u vás objednala 2x tablet lenovo TAB 2. Potřebovala bych ale účtenku dvakrát samostatně pro každý teblet zvlášt. Při objednávce nebyla možnost pro tuto žádost kam napsat. šlo by to prosím? Číslo mé objednávky je : 155785004. Každý tablet bude pro někoho jiného. Děkuji Černá

Dobrý den. Mám od Vás Tablet lenovo (kod NT210c5d) a nyní po aktualizaci systemu mi naskoci android a stale my vyskakuji chybova okna ze aplikace (asi 5 různých názvů - 5 různých oken) přestala pracovat... dám oken a naskoci dalsi a tak do nekonečna... tvrdý reset pomoci power tlacitka a hlasitosti nepomaha

Dobrý den, ve čtvrtek jsem si koupila tablet Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black a nejde se připojit na wifi (respektive ze 3 sítí, kde jsem jej zkoušela, tak se mi to podařilo na 1). Ostatní přístroje se normálně připojují a nikdy s tím nebyl problém...Tablet začne sít ověřovat a pak se objeví zabezpečení WPA2. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 2 A7-10 Ebony fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií