AP+ nový vizuál PET

Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film sivé

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film sivé
4,8 27 hodnotení
Puzdro na tablet – s fóliou, na Lenovo TAB 2 A8-50
Kód:  NT490a1r3 Produktové číslo:  ZG38C00221 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film sivé Predaj skončil

Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film sivé

Kúpili ste si nedávno tablet z radu A od značky Lenovo, ale ešte ste nenašli to správne puzdro? V tom prípade vás určite poteší toto elegantné a účinné puzdro, ktoré je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu. Ide tu predovšetkým o PU kožu a pevné mikrovlákna, ktoré ochránia váš tablet pred poškriabaním a prípadnými pádmi. Aby ste tablet nemuseli držať stále v ruke, môžete tento ochranný kryt využiť aj ako stojan. Ak chcete, aby bol váš nový pomocník chránený, kúpu tohto puzdra určite neoľutujete.

Vlastnosti

Farba: sivá
Uhlopriečka displeja: 8"
Kompatibilita: Lenovo Tab 2 A8-50
Možno využiť ako stojan

Balenie obsahuje:

  • Puzdro Folio Cover na Lenovo Tab 2 A8-50
  • Ochrannú fóliu na 8" displej na Lenovo Tab 2 A8-50

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze použít tento obal i na Lenovo TAB S8-50L ? Děkuji.

Dobrý den, lze použít pozdro na Lenovo TAB3 8?

Dobrý den, jaký obal/stojánek sedí na Lenovo TAB 2 A7-20F. Děkuji Jandová

Dobrý den, opravdu tento obal sedí na Lenovo TAB 2 A10-30 ? děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem Tablet Lenovo včetně obalu Lenovo IdeaTab A8-50 Folio Case Bílé. Za dobu užívání se obal poškodil a přístroj je stále funkční. V tuto chvíli nelze tento obal sehnat a celkem mi to znesnadňuje užívání samotného tabletu ve smyslu jeho ochrany před poškozením na cestách. Tedy poměrně přestává mít výhody přenosného tabletu a stává se nedokonalým stolním počítačem. Dotaz je tedy následující: Co mám udělat proto, abych výše uvedený obal sehnal a mohl zakoupený tablet plnohodnotně využívat? Děkuji Ing. David Horvath, DiS.

Dobrý deň, je vhodný na tablet Lenovo tab 2 A7 20 F?

Dobrý den, lze použít na tablet Lenovo TAB 2 A10-70

dobry den chci se zeptat jestli sedi na tablet lenovo tab 2 A 10-30 dekuji

Dobrý den, lze pouzdro použít na tablet Lenovo TAB A8.Model Lenovo A5500-f?

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film sivé
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film sivé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Folio Case and Film grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Folio Case and Film szürke tablet tok Lenovo IdeaTab 2 A8-50-re.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií