Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB

Zobraziť katalóg
Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB
Dátové úložisko CPU Marwell 1.2GHz, 128MB DDR3, SATA II, USB 2.0, GLAN
Kód:  FS065c1 Produktové číslo:  70A29000EA Stránky výrobcu
Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB Predaj skončil

Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB

Máte doma viac počítačov a potrebujete spoľahlivé dátové úložisko? Malo by byť schopné zálohovať všetky počítače v domácnosti, bez ohľadu na ich operačný systém a rýchlo zdieľať súbory? Lenovo Iomega EZ Media Backup Center je to správne zariadenie presne pre vás. Ponúka jednoducho nastaviteľné riešenie od overeného výrobcu s jednoduchou obsluhou. Navyše podporuje operačné systémy Windows, Linux aj Mac OS X, takže sa k zložkám dostanete bez problémov z každého systému.

Ak sa na chytré domáce úložiská pozeráte skepticky, s Lenovo Iomega EZ Media Backup Center môžete na obavy zabudnúť. Disponuje mnohými funkciami, ktoré vám zaistia bezpečie vašich dát. Výkonný zálohovací softvér zálohuje dáta až piatim užívateľom. V prípade akejkoľvek katastrofy môžete pohodlne spustiť obnovu z tohto úložiska. Zabezpečí aj synchronizáciu dát medzi členmi Osobného Cloudu a prístrojmi dátovej siete. Picture Transfer Protocol vám umožní automatický prenos fotografií priamo z digitálnych fotoaparátov cez port USB 2.0. Fotografie môžu byť automaticky zmenšené na akékoľvek nižšie rozlíšenie.


O rýchlu obsluhu dát sa stará procesor Marwell taktovaný na 1,2 GHz a na zaplnenie je pripravených celých 1000 GB priestoru. Aby sieťou prúdili dáta čo najrýchlejšie, je osadený Gigabit LAN konektor.

Doplňujúce informácie:

Sieťové protokoly:
IEEE 802.3
IEEE 802.3u

Hlučnosť:
maximálna 21.9 dBA

Prevádzková teplota:
5 °C až 35 °C

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Maximálna kapacita
1 TB Hotovo!
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5")
1 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz Hotovo!
Využitie
Domáci Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
1 TB Hotovo!
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5")
1 × Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,2 GHz Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

Rozhraní

LAN
1 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
5 W Hotovo!
Typická spotreba
15 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
46,7 mm Hotovo!
Výška
128 mm Hotovo!
Šírka
198,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,26 kg Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Iomega EZ Media & Backup-Zentrum 1 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Iomega EZ Media & Backup-Zentrum 1 TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center 1TB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií