AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse
4,7 15 hodnotení
Herná myš – drôtová, symetrická, optická, pripojenie cez USB, citlivosť 8000 DPI, možná zmena DPI, 8 tlačidiel, klasické koliesko, RGB podsvietenie, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 4,2 × 7 × 12,7 cm (V׊×H), hmotnosť 90 g
22,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NT486r8j2 Produktové číslo:  GY50X79384 Stránky výrobcu
Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse 22,90 € Momentálne nedostupné

Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse

Herná myš pre náročných

Myš Lenovo Legion M300 RGB poskytuje pohodlné ovládanie pre hráčov na profesionálnej úrovni. Pomôže vám vyhrať každú hernú bitku a môže sa pochváliť ergonomickým, obojstranným dizajnom, 8 ľahko programovateľnými tlačidlami, mimoriadne presným senzorom s nastaviteľným rozlíšením až 8 000 DPIa prispôsobiteľným RGB LED podsvietením loga Legion.

Vypnuté
Legion M600 myš

Rýchla a presná

Spoľahnite sa pri svojom hraní na hernú myš Legion M300 s jemným rozlíšením až 8 000 DPI s možnosťou rýchleho nastavenia jediným tlačidlom, pooling ratom 1 000 Hz a mimoriadne presným senzorom Pixart 3325, ktorý zaistí dokonalé snímanie pohybu!

Vypnuté
Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Moderný dizajn

Pre maximálne pohodlie je táto myš, ktorá je určená pre ľavákov aj pravákov, vybavená texturovanými mäkkými bočnicami, ktoré sa nešmýkajú a zaisťujú stabilitu. Navyše má aj prispôsobiteľné RGB podsvietenie s možnosťou nastavenia ľubovoľnej farby, čo spolu s jej moderným dizajnom vyzerá skvele!

Vypnuté
Legion M600 myš

Osem tlačidiel

Myš Legion 300 je vybavená 8 programovateľnými tlačidlami vrátane ľavého, pravého, kolieska, tlačidla pre zmenu DPI a štyroch bočných tlačidiel. Tlačidlá sú odolné, vydržia cez 10 miliónov kliknutí. K počítaču sa táto myš pripája cez USB port. A opletený 1,8 m kábel zaisťuje dlhú životnosť.

Vypnuté
Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Prečo zakúpiť Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse?


Myš pre náročných

Táto myš bola navrhnutá s prihliadnutím na potreby náročných hráčov. Bez ohľadu na to, či hráte FPS, RPG alebo iný žáner, táto myš vám pomôže dosiahnuť víťazstvo.

Rýchla a presná

Myš Legion M300 je vybavená mimoriadne presným senzorom Pixart 3325 s rozlíšením až 8 000 DPI a pooling ratom 1 000 Hz, čo zaisťuje rýchlu odozvu a presný pohyb.

Moderný dizajn

Myš disponuje moderným dizajnom s prispôsobiteľným RGB podsvietením loga Legion, ktoré vám umožnia nastaviť ľubovoľnú farbu pre osobitý vzhľad.

Programovateľné tlačidlá

Myš Legion M300 ponúka osem ľahko programovateľných tlačidiel, vrátane ľavého a pravého tlačidla, skrolovacieho kolieska, tlačidla na zmenu DPI a štyroch bočných tlačidiel.

Ergonómia

Myš je ergonomicky navrhnutá pre ľavákov aj pravákov, navyše má textúrované bočnice pre pohodlné uchopenie, ktoré zabraňujú skĺznutiu myši pri rýchlych pohyboch.


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!
Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
12,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lenovo Legion M300 RGB Gaming mouse - je kompaktibilná s Xbox series X/S a MSFS2020 ? Ďakujem

Dobrý den, lze nastavit na myši jednu stálou barvu podsvícení ? Děkuji Jirka

Dobrý deň, je táto myš určená pre pravákov?

Dobrý, chcel by som sa spytat ze aku ma odozvu myska a ci je komptibiona s ps4 ci s nou pojdu hrat hry, dakujem za odpoved

zdravim, nikde nevidim ake hodnoty DPI sa nastavuju po kliknuti na DPI tlacidlo. ake su dane hodnoty? su napr. 400/1200/8000?

Dobrý den, pokud myš zapojím k notebooku před jeho zapnutím, po naběhnutí systému myš nefunguje. Musím odpojit a zpět připojit USB, nebo připojit až ve Windows. V čem by mohl být problém? Děkuji

Dobrý deň Mám na túto myš otázku ,že či zahrňuje aj dvojklik. Predom ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse
Príslušenstvo pre Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií