AD homeoffice PET

Lenovo P90 Black

Zobraziť katalóg
Lenovo P90 Black
4,4 6 hodnotení
Mobilný telefón + Zadný kryt a fólia, 5.5" Full HD IPS 1920x1080, Procesor Intel Atom Quad Core Z3560 1.83GHz 64-bit, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 5 Mpix, A-GPS, Wi -Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.1, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, Microsite, batéria 4000 mAh, Android 4.4
Kód:  LE1045a2c Produktové číslo:  P0S5000ECZ Stránky výrobcu

Lenovo P90 Black

Vysoký výkon a krásny displej

Výkonný štvorjadrový 64-bitový procesor Intel Atom s taktom 1,83 GHz a 2GB RAM zaistí dostatok výkonu aj pre tie najnáročnejšie aplikácie.

5,5" Full HD displej vám umožní znovu prežiť svoje najlepšie okamihy a vychutnať si obsah v žiarivých farbách na displeji s impozantnou hustotou 400 pixelov na palec.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo P90 Black
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo P90 Black

Dokonalé fotografie a dlhá výdrž

Zachytávajte skvelé snímky, kedykoľvek s 13Mpx zadným fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu. O kvalitné selfie fotografie sa postará predný fotoaparát s rozlíšením 5Mpx a s podporou gest. Vďaka tomu vždy zaobstaráte krásne selfie fotografie.

Obrovská 4000mAh batéria s vami udrží krok vo dne aj v noci. Váš P90 bude vždy s vami, nech robíte čokoľvek, nech ste kdekoľvek.

Vyladený operačný systém

Lenovo P90 s atraktívným uhladeným dizajnom využíva operačný systém Android 4.4, ktorý prináša vyšší výkon, rýchlejší multitasking a celý rad inteligentných doplnkových funkcií. Napríklad možnosť prezerať si aj na zamknutom telefóne fotografie alebo prehrávať videá v režime celej obrazovky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo P90 Black
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo P90 Black

Vlastnosti

  • Jemný 5,5" Full HD displej
  • Batéria s kapacitou 4000mAh
  • Úložisko s veľkosťou 32GB
  • Procesor Intel Atom Z3560
  • Fotoaparát s rozlíšením 13Mpx

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali je, respektive bude, možné u mobilního telefonu LENOVO P90 PRO aktualizovat jeho operační systém z verze Android 4.4 KitKat na novější verzi?

Dobrý den nedal se mi zapnout telefon P90 Lenovo dal sem ho na reklamaci a voní mi znej vybrali foťák , je to normální postup

Dobrý den,mám lenovo p90 a mám problém s pripojenim k WiFi u nás doma.Všem to funguje bez problémů jen mě porad vypadává ikdyz je signál dobrý nebo vynikající,je to u tohoto typu běžně nebo to blbne jen me?

Dobrý den, nemá tento model problém s facebookem. Na některých recenzích jsem se dočetl, že jim právě nešel spustit. Díky.

Diskusia a poradňa k Lenovo P90 Black
Príslušenstvo pre Lenovo P90 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo P90 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo P90 Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií