Lenovo Pocket Projector P0510

Zobraziť katalóg
Lenovo Pocket Projector P0510
5 4 hodnotení
Projektor DLP, vreckové, polohovateľný, 4: 3/16: 10, 50 ANSI lm, 480p 854 x 480, projekčná vzdialenosť 1-3mm, zobrazenie 37-110 ", DLNA, Miracast, microSD slot, micro USB, WiFi 802.11 a / b / g / n, vstavaná batéria (až 3 hodiny prevádzky), repro 2 x 1W
Kód:  TI482a2 Produktové číslo:  ZG38C00826 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Pocket Projector P0510

Svoju projekciu môžete teraz viesť kdekoľvek, počas pár chvíľ a bez potreby ďalších zariadení. Prenosný projektor od Lenovo ponúka milovníkom mobility nový spôsob zobrazenia práce aj multimediálnej zábavy. Stačí si pripraviť obsah na kartu micro SD a už vám nič nebráni premeniť akúkoľvek miestnosť v prednášková sála alebo v súkromnej kino. Nepotrebujete ani hledať zásuvku, pretože vstavaná batéria zaistí až 3-hodinovej projekciu. Jednoduchšie to už snáď nemôže byť.

Kľúčové vlastnosti

  • Projektor schopný samostatnej projekcie as rozmermi pre prenášanie
  • Flexibilné nastavenie pri umiestnení (otáčanie až o 90 ° a automatická korekcia skreslenia)
  • Skvelá viditeľnosť vo svojej triede (50 lm a projekčná plocha až 110 ")
  • Zdieľanie multimediálnych súborov univerzálnym DLNA
  • Miracast pre okamžité zrkadlenie displeja telefónu
  • LED svetlo s úžasnou životnosťou (20 000 hodín)

Podeľte sa o obsah

Nemusíte však spoliehať len na pripravenú pamäťovú kartu, ale môžete improvizovať za pomoci inteligentného telefónu. Projektor má vlastný WiFi pre bezdrôtové spojenie. Následne možno zdieľať multimediálne súbory univerzálnym štandardom DLNA. Druhou, vyspelejšie možnosťou je Miracast schopný zrkadliť displej telefónu alebo tabletu na veľkú plochu. Vďaka tomu ukážete aj nafotené obrázky, časti z webových stránok i práve dorobenie alebo rozrobenú prácu v dokumentoch.

Ekonomika prevádzky

Vďaka vyspelému LED svetlu si nemusíte lámať hlavu s životnosťou lampy a v kľude si môžete užívať veľké zobrazovacie plochy pri každej príležitosti. LED technológia v tomto projektora má životnosť približne 20000 hodín, čo predstavuje mnoho rokov bez výmeny lampy aj pri každodennej prevádzke. Navyše pri svojej prevádzke nepotrebuje vzduchový filter, čím odpadá jeho čistenie alebo výmena.

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie
854 × 480 px Hotovo!
Kontrast
1 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3 m Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
279,4 cm (110 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie
854 × 480 px Hotovo!
Kontrast
1 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3 m Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
279,4 cm (110 ") Hotovo!

Pripojenie

Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, WiFi Hotovo!

Rozhraní

Ostatné vstupy/výstupy
WiFi, Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
Napájanie z batérie Hotovo!
Výbava
Integrovaná batéria Hotovo!

Rozmery

Šírka
12,1 cm Hotovo!
Výška
2,95 cm Hotovo!
Hĺbka
11,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,22 kg Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, chcem si u vás kúpiť miniprojektor, len nerada by som to riešila kupovaním a vracianím výrobkov, kým nájdem ten čo splní moje požiadavky... Asi takú kľúčovú, ktorú si neviem zhodnotiť, je svietivosť samotného mini-projektoru. Moja predstava je ho používať na prezentovanie materiálov v miestosti za bieleho svetla. Koľko lm by podľa parametrov mal mať výrobok, aby som mohla byť spokojná? Veľmi sa mi svojoj skladnosťou a vhlavne ďalšími vlastnoťami pozdáva Mini projektor Lenovo Pocket ale má 50 lm svietovost a som si teda nie istá... Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem!

Zdravím. Mohu se zeptat, jak se přístroj nabíjí? Přímo z El. Sítě?

Lenovo Pocket Projector P0510 prosím, jak je přístroj pro komunikaci WiFi a pro zrcadlení obrazu displeje kompatibilní s IOS telefony? Děkuji tš

Diskusia a poradňa k Lenovo Pocket Projector P0510
Príslušenstvo pre Lenovo Pocket Projector P0510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Pocket Projector P0510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PocketBookBook Projektor P0510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PocketBookBook Projektor P0510. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Pocket Projector P0510.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií