Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Lenovo S200z Black

Zobraziť katalóg
Lenovo S200z Black
All In One PC – 19.5" 1600×900 LED, Intel CPU, RAM 4GB DDR3L, Intel HD Graphics, HDD až 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth, webkamera, reproduktory, USB klávesnica a myš, až Windows 10
Kód:  TI049d4lNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo S200z Black

Hľadáte cenovo dostupný All-in-One počítač, ktorý vám ušetrí miesto v kancelárii a pohodlne zvládne bežnú pracovnú a multimediálnu činnosť? Potom bude pre vás Lenovo S200z vážnym kandidátom na výber. Osadený je 19,5" displejom s rozlíšením 1 600 × 900 a na stole vyzerá veľmi štýlovo. Dodáva sa spolu s klávesnicou a myšou.

Kľúčové vlastnosti All In One počítača Lenovo S200z

  • Zariadenie, ktoré šetrí miesto v kancelárii
  • Štýlový dizajn v bielom vyhotovení
  • Displej s rozlíšením 1 600 × 900 je vhodný na prácu aj zábavu
  • Kvalitný procesor Intel Pentium vyniká najmä úspornou prevádzkou
  • Predinštalovaný systém Windows
  • Dodávaný s myšou a klávesnicou – okamžite pripravený na prácu

Intel Pentium – osvedčená kvalita

Dostatok výkonu AiO počítaču Lenovo S200z, ktorý vám ušetrí pomerne dosť miesta na stole, vždy zabezpečuje štvorjadrový procesor Intel s integrovanou grafikou. Výkonný čip je rýchly, ale pritom veľmi energeticky nenáročný, čo sa priaznivo prejavuje na minimálnej celkovej spotrebe energie. Pre dáta je pripravený rýchly pevný disk s dostatkom priestoru, kam sa pohodlne zmestia napríklad stovky filmov. Pri ich sledovaní, ale napríklad aj pri videohovoroch, využijete integrované reproduktory. Nemusíte teda dokupovať žiadne ďalšie externé.

Webkamera aj napaľovačka

Hoci je počítač ukrytý v monitore, pripojiť k nemu môžete ešte ďalšie, a to prostredníctvom HDMI, ktorý prenáša video a audio pomocou jediného kábla. Na komunikáciu nechýba zabudovaná webkamera s mikrofónom a svojich priaznivcov si určite nájde aj DVD napaľovačka. Samozrejmosťou je pripojenie počítača k internetu cez ethernetové rozhranie alebo bezdrôtovo – pomocou WiFi. Ďalšie zariadenia, ako napr. externý disk, pripojíte cez niektorý z USB 3.0 portov.


Parametre a špecifikácia

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo S200z Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo S200z Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií