Rapture AD homeoffice

Lenovo S400z Wihte

Zobraziť katalóg
Lenovo S400z Wihte
All In One PC - 21,5 "1920x1080 LED, procesor Intel, 4GB DDR4 RAM, grafická karta Intel HD, až do SSHD 1TB + 8GB cache pre zrýchlenie operačného systému, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth, webová kamera HD, USB klávesnica a myš,
Kód:  TI049e9l8NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo S400z Wihte

Štýlovo vyzerajúci a bezchybne bežiaci počítač s monitorom založeným na procesore Intel, monitorom Full HD, rýchlym pevným diskom a vysoko ekonomickým ovládaním. Toto je Lenovo S400z zamerané na používateľov, ktorí ich budú používať na každodenné úlohy, ako je kancelárska práca alebo multimediálne použitie . Je menej známy ako predchádzajúca generácia a vďaka ventilačnej mreže na zadnej strane je tichá a neprehrieva.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi úspešný, reprezentatívny dizajn
  • Na displeji Full HD sa zobrazuje všetko prudko
  • Procesor dokáže zvládnuť náročné úlohy
  • Predinštalovaný operačný systém s vylepšeným prostredím
  • Dodávané s myšou a klávesnicou - pripravené na okamžitú prácu

Platforma Skylake

Získanie Lenovo S400z Výkonnosť AiO , ktorá vám umožní ušetriť dostatok miesta na stole, poskytuje procesory Intel, ktoré vynikajú veľmi nízka spotreba a súvisiace nízke vykurovanie.Grafická grafika Intel HD Graphics je k dispozícii aj na procesore, dosť pre normálne použitie a až 4K video. Rýchly pevný disk s kapacitou do 1000 GB je pripravený na spracovanie dát.

Nie je nič čo ušetriť

Aj keď je počítač na monitore skrytý, stále sa k nemu môžete pripojiť cez rozhranie HDMI, ktoré prenáša video a audio pomocou jedného kábla. K dispozícii je tiež vstavaná webová kamera s mikrofónom pre vašu komunikáciu a vaši fanúšikovia určite nájdu DVD napaľovačku na boku monitora. Samozrejme, môžete pripojiť počítač k internetu cez rozhranie Ethernet alebo bezdrôtovo pomocou WiFi. Ďalšie zariadenia, ako napríklad externý disk, sa môžu pripojiť cez jeden z portov USB 3.0. Windows 7 Professional Windows 7 Professional je predinštalovaný v počítači, ktorý ešte nie je k dispozícii pre mnohých používateľov.

Parametre a špecifikácia

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo S400z Wihte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo S400z Wihte.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií