AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Lenovo Selfie Flash

Zobraziť katalóg
Lenovo Selfie Flash
4,5 7 hodnotení
LED svietidlo pre prisvetlenie pri robení selfie, 8x led dióda s difúznou clonou, zapájanie do 3.5" jack konektora, až 100 selfie na jedno nabitie, pre zariadenia s OS android
Kód:  TI482b2 Produktové číslo:  ZG38C00644 Stránky výrobcu

Lenovo Selfie Flash

LED svetlo Lenovo Selfie Flash je skvelou vychytávkou pri robení selfie záberov za zhoršených svetelných podmienok. Ide o jednoduchý blesk špeciálne určený pre prisvetlenie scény pri robení selfie snímok a pre zlepšenie farebného pozadia záberov. LED svetlo je kompatibilným príslušenstvom k modelom phablet Lenovo PHAB a Lenovo PHAB PLUS, ale môžete ho použiť pre akékoľvek iné zariadenie s OS android s nainštalovaným kompatibilným softvérovým vybavením. Je vybavené8 LED diódami s difúznou clonou.Pomocou Selfie Flash zaobstaráte až sto selfie snímok na jedno nabitie. Ľahko ho pripojíte k vášmu zariadeniu cez 3,5mm audio jack konektor.

Hlavné prednosti

  • určené pre prisvetlenie scény pri robení selfie
  • príslušenstvo k phablet Lenovo PHAB a Lenovo PHAB PLUS
  • možno použiť aj pre zariadenia s OS android s nainštalovaným kompatibilným softvérovým vybavením
  • 8 LED diód s difúznou clonou
  • až sto selfie snímok na jedno nabitie
  • pripojenie cez 3,5mm audio jack konektor

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
68 × 36 × 8,15 mm

Hmotnosť:
10 g

Farba:
biela

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kolko to ma LUMENOV. Ďakujem

Dá se k tomu sehnat i ta redukce z jacku 3,5mm na microUSB jak je v návodu jako volitelné příslušenství?

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jestli tento výrobek dokáže svítit stále, například na pořizování videí. Děkuji za odpověď.

Zdravím, pokud bych toto zařízení propojil s iPhonem 7, který by měl jack konektor.. šlo by ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali tento produkt bude kompatibilní i s iphonem? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Lenovo Selfie Flash
Príslušenstvo pre Lenovo Selfie Flash Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Selfie Flash. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED-Lampe Lenovo Selfie Flash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED-Lampe Lenovo Selfie Flash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Selfie Flash.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií