AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo Simple Backpack 15.6"

Zobraziť katalóg
Lenovo Simple Backpack 15.6"
4,3 29 hodnotení
Batoh na notebook do 15.6 "
Kód:  NT492b1a Produktové číslo:  0B47304 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Simple Backpack 15.6"

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Elegantný batoh Lenovo Simple Backpack je určený pre každodenné cestovanie s notebookom. Vyznačuje sa veľmi tenkým dizajnom a jednoduchým prevedením pri zachovaní množstva prepracovaných detailov tak, aby vám vaše cesty, čo najviac uľahčil. Vnútorne polstrovaná kapsa zabeypečuje perfektnú ochranu notebooku pred nárazmi alebo poškriabaním. Navyše do vrecka, bez problémov poskladáte ďalšie potrebné vybavenie a dokumenty. Batoh ponúka tiež ploché predné vrecká pre uloženie rôzneho príslušenstva a vecí dennej potreby.

Vďaka polstrovanej chrbtovej časti a nastaviteľným ramenným popruhom, batoh výborne sedí na chrbte. Je ľahký, komfortný pri nosení a ponúka dokonalé zabezpečenie vášho notebooku. Vyrobený je z mimoriadne jemnej avšak vysoko kvalitnej látky v modernom dizajne.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

notebooky do veľkosti 15,6 "

Rozmery:
92 x 435 x 275 mm

Hmotnosť:
400 g

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
9,2 cm Hotovo!
Šírka
27,5 cm Hotovo!
Výška
43,5 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
9,2 cm Hotovo!
Šírka
27,5 cm Hotovo!
Výška
43,5 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Simple Backpack 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Simple Backpack 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Simple Backpack 15.6". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Simple Backpack 15.6". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Simple Backpack 15.6".
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií