AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré
4,3 15 hodnotení
Puzdro na tablet s klávesnicou s klávesnicou, polohovateľný stojan, pre Lenovo TAB 2 A10-70
Kód:  NT490a1q4 Produktové číslo:  ZG38C00154 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré Predaj skončil

Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré

Vlastníte tabliet Lenovo TAB 2 A10-70 a hľadáte kvalitné púzdro, ktoré ho perfektne ochráni pred poškodením a prachom? Alebo dokonca pokukujete po bezdrôtovej klávesnici, aby ste si spríjemnili prácu na tablete? Keyboard Folio Case vám ponúka oboje - kombinuje dokonalú ochranu pre zariadenia s praktickou prídavnou klávesnicou. Tablet ochráni pred pádmi, poškodením a dobre poslúži aj ako stojan.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaná klávesnica
  • Funkcia stojanu - polohovateľný
  • Pripojenie cez bluetooth
  • Podšívka chráni displej
  • Elegantné vyhotovenie v modrej farbe
  • Kvalitné materiály

Púzdro je dodávané v elegantnej modrej farbe - skvele bude ladiť s vaším tabletom. Púzdro je čalúnené plochou a mäkkou podšívkou, ktorá chráni displej pred poškriabaním. Ku klávesnici nebudete potrebovať žiadny USB kábel, so svojím zariadením ju spárujete prostredníctvom bluetooth. S týmto púzdrom budete mať istotu, že váš miláčik bude v bezpečí a navyše vám poskytne komfortné pracovné podmienky.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky puzdrá na tablety s klávesnicou
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu tento obal použít k tabletu Lenovo Tab A10-30?

Dobry den, bol by tento obal vhodny aj na model Lenovo TAB2 A10-30 (ZA0C0072BG)? Resp. ci nebude problem s pripojenim cez BT. Dakujem za odpoved.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda tento obal bude pasovat na novinku lenovo tab3 bussines

Dobrý den, našel jsem u Vás Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré a chtěl jsem se zeptat,zda při zavření pouzdra může zůstat klávesnice uvnitř pouzdra a jestli je klávesnice nějakým způsobem uchycena proti pohybu. Děkuji za odpověď Žitník

Dobrý den, koupil jsem u vás LenovoTAB 2 A10-70 + ext. klávesnici Lenovo BKF500 s CS uspořádáním tlačítek určená pro koupený TAB. I když jsem v TAB vše nastavil pro českou klávesnici, tak stále se chová jako ENG. Co mám provést pro psaní CS diakritiky? Děkuji Jan Zelenka

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio Case modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB A10-70 2 Keyboard Folio Kasten Blauer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB A10-70 2 Keyboard Folio Kasten Blauer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 2 A10-70 Keyboard Folio tok kék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií