Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo TAB 4 10 Kids Case

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 4 10 Kids Case
5 11 hodnotení
Puzdro na tablet Lenovo TAB 4 10, materiál: TPU a polykarbonát, ochrana displeja pred poškriabaním a ochranná fólia v balení
Kód:  NT490a1r7w Produktové číslo:  ZG38C01715 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB 4 10 Kids Case

Puzdro na tablet Kids Case predstavuje puzdro v podobe rámčeka vhodné pre tablet Lenovo TAB 4 10, ktoré je špeciálne určené pre deti. Puzdro ochráni tablet pred poškriabaním, nárazmi a manipulácia s tabletom bude vďaka puzdru pohodlnejšia. Displej vášho zariadenia navyše ochráni farebná fólia. Prístup ku všetkým ovládacím tlačidlám, otvorom aj k fotoaparátu zostáva zachovaný vďaka špeciálnym výrezom. Vybrané puzdro využíva špeciálny filter s modrým svetlom, ktoré je šetrné k očiam. 

Kľúčové vlastnosti Puzdra na tablet Lenovo Kids Case

  • Mentolovo modré puzdro v podobe rámčeka pre Lenovo TAB 4 10
  • Špeciálne puzdro pre deti, ktoré chráni tablet pred poškriabaním a nárazmi
  • Filter s modrým svetlom, ktoré je šetrné k vašim očiam
  • Puzdro má špeciálne výrezy pre tlačidlá, otvory aj fotoaparát
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Použitie
Každodenný Hotovo!
Materiál
TPU, Polykarbonát Hotovo!
Max. veľkosť tabletu
10,1" Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Použitie
Každodenný Hotovo!
Materiál
TPU, Polykarbonát Hotovo!

Rozmery

Max. veľkosť tabletu
10,1" Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sedí tento obal na tablet TAB P10? Rozměr displeje je stejný, ale ani podle fotek se mi nepodařilo rozklíčovat polohu tlačítek a zdířek. Popř. existuje nějaký alternativní dětský kryt pro TAB P10? Díky.

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zde-li tento kryt na tablet je i pro tablet lenovo TAB M 10 ?? Děkuji Andrea

Dobrý den pasuje toto pouzdro na lenovo tb2-x30l? Děkuji za odpoved

Pasuje (B.) Puzdro na Lenovo TAB 4 10 alebo Lenovo TAB 4 10 plus? Ďakujem

Dobrý deň. Je možné použiť naraz (A.) ochranné sklo Epico Glass pre Lenovo TAB4 10 a (B.) Puzdro na tablet Lenovo TAB 4 10 Kids Case? (B.) Puzdro má len fóliu proti poškriabaniu, potrebujem ale poriadnu ochranu proti rozbitiu/prasknutiu displeja. Je teda možné nasadiť (B.) fóliu puzdra na toto (A.) ochranné sklo, resp. je možné použiť iba (A.) ochranné sklo spolu s (B.) puzdrom, bez potreby použitia fólie z (B.)? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud bych koupila k tabletu Lenovo Kids case obal, jestli je potřeba koupit i ochranné sklo proti rozbití? Nebo už to není potřeba? Chtěla bych, aby byl tablet co nejvíce chráněn před rozbitím. Děkuji

dobry den, sedel by tento obal aj na tablet lenovo miix 320? vdaka.

Dobrý den,potřebovala bych poradit...Dcera dostala tablet Lenovo tab 37 a potřebovala bych nějaký pevný obal,aby vydržel tablet,když spadne na zem?Děkuji předem za odpověď.

Prosím vás, sedí obal aj na Lenovo tab3 10? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 4 10 Kids Case
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 4 10 Kids Case Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 10 Kids Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Kids Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Kids Case. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 4 10 Kids Case.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií