AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue
4,6 74 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8121 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 7 "1280x800 IPS, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera 2 Mpx + 5 MPx, 1 článková batéria, Google Android 4.2
Kód:  NT210c4g Produktové číslo:  59410462 Stránky výrobcu

Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue

Tabliet Lenovo IdeaPad A7-50 so 7 "displejom je ďalší zaujímavý model radu A, ktorý zaujme predovšetkým bohatou výbavou a viac než priaznivou cenou. Dizajn tela ladený do tmavo modrej farby upúta pozornosť na prvý pohľad. Nemenej zaujímavá je hardvérová výbava. V čele stojí štvorjadrový procesor MediaTek taktovaný na frekvencii 1,3 GHz, ktorého činnosť je podporená operačnou pamäťou s kapacitou 1 GB. Operačný systém Google Android 4.2 teda pobeží veľmi svižne, rovnako ako ostatné aplikácie a hry, ktoré môžete nainštalovať z bohatej databázy Google Play. Ako úložisko pre dáta poslúži disk s kapacitou 16 GB.

Kvalitný dotykový displej s uhlopriečkou 7 "je založený na technológii IPS, ktorá sa pýši takmer neobmedzenými pozorovacími uhlami. Rozlíšenie 1280x800 pixelov naznačuje, že sa jedná o displej s pomerom strán 16:10 a vďaka vysokému počtu obrazových bodov si užijete jemné detaily pri sledovaní filmov , hranie hier, ale aj pri surfovaní na internete.

Vo výbave poteší aj WiFi pre pripojenie k internetu. Pri komunikácii s priateľmi oceníte webkameru s vysokým rozlíšením 2 MPx. Druhá kamera ponúka 5 miliónov obrazových bodov pre zhotovovanie fotografií. Nechýba ani technológia Bluetooth, pomocou ktorého tabliet ľahko spárujete s ďalšími mobilnými zariadeniami alebo aj bezdrôtovými slúchadlami. IdeaTab A3500 bude skvelým spoločníkom nielen doma, ale aj na cestách, kde vás nenechá blúdiť vďaka GPS navigáciu.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěla bych vědět ,zda u tohoto tabletu k provozu GPS musí být připojení na internet.

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue
Príslušenstvo pre Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A7-50 Midnight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A7-50 Midnight Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií