Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo TAB Active Pen 2

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB Active Pen 2
4,0 1 hodnotení
Pero – s batériou
Kód:  NT486s3e1g Produktové číslo:  4X80N95873 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB Active Pen 2 Predaj skončil

Lenovo TAB Active Pen 2

Hľadáte interaktívnu pomôcku pre pohodlnejšie ovládanie vášho tabletu? Vyskúšajte tento stylus Lenovo TAB Active Pen 2, ktorý je kompatibilný s vybranými modelmi Lenovo Miix a Lenovo Yoga. Stylus dokáže rozoznať až 4 096 úrovní prítlaku, vďaka čomu užívateľovi poskytuje vždy maximálne presnú a rýchlu odozvu. V balení sa navyše nachádzajú aj 3 rôzne široké hroty, ktoré môžete meniť na základe vykonávaných činností. Tými môžu byť napríklad písanie poznámok či školského textu, kreslenie alebo vytváranie pracovných grafov. Stylus Lenovo v elegantnej čiernej farbe potom disponuje integrovanou batériou s výdržou až 2 000 hodín.

Kľúčové vlastnosti Lenovo TAB Active Pen 2

  • Stylus pre pohodlnejšie ovládanie tabletu
  • Kompatibilný s vybranými modelmi Lenovo Miix a Lenovo Yoga
  • Integrovaná batéria s dlhou výdržou
  • Dokáže rozoznať až 4 096 úrovní prítlakov pera Lenovo
  • Dve programovateľné tlačidlá na bočnej strane
  • Špeciálny klip na ľahké uchytenie
  • Elegantné čierne prevedenie
  • Stylus s 3 rôzne širokými hrotmi

Stylus s maximálnym prispôsobením

Stylus Lenovo TAB Active Pen 2 si pre svoje budúcich majiteľov pripravil okrem základných funkcií aj pár skrytých, čím ešte viac pridáva na celkovej efektivite práce. Prvou z nich je možnosť naprogramovania 2 bočných tlačidiel, pomocou ktorých môžete napríklad prepínať medzi jednotlivými stránkami alebo ovládať prehrávanie vašej obľúbenej hudby. Druhú výhodu pera Lenovo potom predstavuje praktický klip slúžiaci na jednoduché prichytenie k oblečeniu aj batohu.

Kompatibilita:
Lenovo Miix 510
Lenovo MiiX 520
Lenovo MiiX 720
Lenovo Yoga 720-12IKB
Lenovo Yoga 720-13IKB
Lenovo Yoga 720-15IKB
Lenovo Yoga 920-13IKB

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DD, týden po zakoupení s Lenovo Yoga 720-13IKBR se zlomil výměnný NIB (ten hrot), přestože je výrobcem WACOM, nikde se zjevně pro tento typ neprodává, můžete poradit? Děkuji.

Dobrý deň, mám Lenovo Yoga 530 bude mi fungovať to pero? Ak nie tak aké sro funguje na tento typ NTB?

Dobrý den, bude toto zařízení fungovat s Lenovo MIIX 320-10ICR. Děkuji.

Dobrý den je možné vyměnit baterii? Děkuji J.Ch.

Dobry den, nevite, jestli umi rozeznat naklon jako Apple nebo Surface pen? Dekuji za info.

Dobrý den, je stylus kompatibilní s notebookem Lenovo flex 5?

Dobrý den, funguje tento stylus s Lenovo Yoga 910-13IKB? Děkuji

Dobrý den. Bude fungovat s YOGA 900-13ISK?

Dobry den, mam Thinkpad Yoga X380 s dotykovou obr a vlastnim stylusem. Je tento stylus take kompatibilni s mym ntb? Diky moc V.

dobrý den,mám dotaz jestli se tento stylus dá používat i na notebook lenovo flex 2-14? děkuji

12
Diskusia a poradňa k Lenovo TAB Active Pen 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB Active Pen 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB Active Pen 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB Active Pen 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB Active Pen 2 Érintőceruza.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií