Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse čierna

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse čierna
4,7 78 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, laserová, 3 tlačidlá, 1200DPI, veľkosť S, čierna
Kód:  NT486r7a Produktové číslo:  0A36407 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse čierna Predaj skončil

Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse čierna

Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse je bezdrôtová myš s technológiou Bluetooth, ktorá ponúka svojim používateľom slobodu pohybu, bez závislosti na kábloch, a s istotou kvalitného spracovania. Je veľmi starostlivo dizajnovaná tak, aby dobre sadla do dlane ako pravorukým, tak ľavorukým používateľom.

Vďaka laserovému senzoru funguje myš veľmi dobre na všetkých možných druhoch povrchov, preto je ideálnym spoločníkom na cesty. Štvorsmerné koliesko s naklápaním do strán umožňuje rovnako dobre rolovanie dlhým dokumentom, ako surfovanie po webových stránkach. Pokročilý systém správy energie a tlačidlo vypínania potom zaručujú, že nebudete musieť príliš často meniť batérie. Tie sú samozrejme súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,58 cm Hotovo!
Výška
3,22 cm Hotovo!
Hĺbka
9,58 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,06 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
2 × Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude tenhle myšak ještě někdy skladem ??

Dobrý den, naklápěcí kolečko funguje výhradně v prostředí MS Excel, nebo lze nastavit pro použití v Google chrome jako tlačítko zpět/vpřed? /případně jak myš nastavit/ Děkuji.

scroll kolco je superutrafust jako u logitech nebo je NORMALNI pomale skolovaci kolco pac u logiteku je to naprosta sprosta hnupovina

scroll kolco je superutrafust jako u logitech nebo je NORMALNI pomale skolovaci kolco pac u logiteku je to naprosta sprosta hnupovina

Nepociťujete někdo prosím u myši, že by měla trhaný pohyb nebo opožděné reakce, jak to u bezdrátových myší občas bývá?

Dobrý den, dá se uvedená myš použít k bezdrátové klávesnici Lenovo Professional Wireless Keyboard and Mouse, tak aby byl používán pouze jeden USB přijímač? Původní myš k tomuto setu mi přestala fungovat, tak bych si chtěl dokoupit novou. Děkuji.

Dobrý den, k této myši jsem ztratil USB transmiter, je možné dokoupit jiný a zprárovat ho?

Dobry den, da sa na tejto myske zmenit DPI? Vidim ze ma DPI 1200 od zakladu preto sa pytam ci by som to mohol znizit na 800.

Dobrý den, pokud si koupím dvě myši (jednu budu mít doma a druhou v kanceláři), mohu používat (a neměnit) v notebooku pouze jeden BT vysílač?

Dobrý den, zajímá mne, zda je možné dokoupit k této myši další USB adaptér. Ten původní jsem kdesi ztratil. Děkuji za odpověď. Petr Pavlíček

12
Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse čierna
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maus Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maus Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií