Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black
4,1 21 hodnotení
Dokovacia stanica - pre ThinkPad Edge E431, E440, E531, E540, S440, S540, S531, TPYoga/X1 2ndGEN, 3rd Gen, vrátane napájacieho adaptéra 90 W slim tip
Kód:  NT432d7 Produktové číslo:  4X10E52941 Stránky výrobcu

Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black

Vďaka replikátoru portov Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO sa stane váš nový ThinkPad skutočne plnohodnotným zariadením na domáce použitie aj pre vašu kanceláriu. Replikátor disponuje revolučnou technológiou OneLink, ktorá prostredníctvom jediného kábla umožňuje následný ultrarýchly prenos dát cez konektory USB 3.0, krištáľovo čisté HD audio a bezstratové video cez konektory DisplayPort či DVI-I. Nachádza sa tu aj gigabitový LAN konektor. Okrem toho možno pomocou replikátora počas práce alebo hrania hier ľahko dobíjať váš notebook či iné mobilné zariadenia. Tlačidlom na replikátore môžete dokonca súčasne s ním spustiť alebo vypnúť dokované zariadenie.


Parametre a špecifikácia:

Konektory na čelnom paneli:
2x USB 3.0 (jeden s funkciou Always-On na nabíjanie mobilných zariadení)
1x združený audio konektor pre slúchadlá a mikrofón (3,5 mm jack)

Konektory na zadnom paneli:
2x USB 3.0
2x USB 2.0
1x DisplayPort (maximálne rozlíšenie 2560 x 1600, pri zapojení dvoch monitorov potom 1920 x 1200)
1x DVI-I (Single Link) (maximálne rozlíšenie 1920 x 1200)
1x Gigabit Ethernet (10/1000)
1x vstup napájania DC (vrátane 90 W napájacieho adaptéra)

Konektor na boku:
1x zámok Kensington

Kompatibilita:
ThinkPad E540/E440/E531/E431/S540/S440/S531/S431/TPYoga/X1 (2ndGEN)

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 134 x 92 x 48 mm (V x H x Š)
Dĺžka OneLink kábla: 100 cm
Hmotnosť: 480 g

Obsah balenia:
ThinkPad OneLink PRE Dock
inštalačný manuál
DVI - VGA adapter
napájací adaptér 90W (slim tip konektor)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
9,2 cm Hotovo!
Výška
13,4 cm Hotovo!
Hĺbka
4,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
480 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
9,2 cm Hotovo!
Výška
13,4 cm Hotovo!
Hĺbka
4,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
480 g Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato dokovaví stanice kompatibilní i s vyšší řadou Lenovo ThinkPad E550 Black

Dobrý den, je tato dokovací stanice kompatibilní s Lenovo Thinkpad X1 Tablet?

Je tato dokovací stanice kompatibilní s ThinkPad E570 případně s ThinkPad L570?

Dobrý den, neexistují k ntbkům Lenovo E550 ThinkPad také normální "ležící" horizontální dokovací stanice? Tohle mi nepřijde zrovna praktické...

Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad OneLink Dock PRO - Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad Dock OneLink PRO - Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií