Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black
4,3 24 hodnotení
Myš bezdrôtová, optická, naklápacie koliesko, až 1200dpi
Kód:  NT486r5d Produktové číslo:  0B47168 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black Predaj skončil

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse je optická myš z dielne prevereného výrobcu. Elegantný dizajn a klasické čierne sfarbenie robia z tohto kúsku jedinečný doplnok vášho PC či notebooku. Práve skvelé spracovanie a kvalitné materiály dovoľujú zvýšiť váš pracovný výkon i užívateľský zážitok pri dlhodobom používaní.

Nový optický senzor zaručuje úplnú presnosť, ktorú je možné nastaviť až na hranicu 1200 dpi. Koliesko vám pomôže pri prechádzaní dlhých dokumentov, ale aj pri zábave alebo surfovaní na weboch. Navyše disponuje nakláňaním do strán. Miniatúrny USB prijímač zaistí vysokú úroveň signálu a dvojica AA batérií dodá myške potrebnú šťavu na celých 9 mesiacov. Veľmi starostlivým a premysleným dizajnom sadne do dlane ako pravorukým, tak aj ľavorukým užívateľom.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,6 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!
Hĺbka
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,05 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se k této myši dokoupit samostatně USB přijímač? Spadl mi notebook na zem přímo na něj a je po něm.

Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ThinkPad Precision Wireless Maus Graphite Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ThinkPad Precision Wireless Maus Graphite Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad Precision Vezeték nélküli egér grafitszürke.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií