Rapture Rapture

Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock

Zobraziť katalóg
Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock
Dokovacia stanica - 3x USB 3.0, 2x USB 2.0, DVI, DisplayPort, GLAN, vrátane napájacieho adaptéra
Kód:  NT432c3d2 Produktové číslo:  40A70045EU Stránky výrobcu

Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock

Profesionálne riešenie pre rýchle a jednoduché pripojenie ku všetkým perifériám na pracovnom stole, ktoré používate každý deň. Dokovacia stanica si vystačí s jediným rýchlym USB 3.0. Pripojíte jeden kábel do vášho Lenova a máte okamžitý prístup až ku 2 externým monitorom, gigabitovej sieti Ethernet, slúchadlám či reproduktorom, USB tlačiarni, skeneru, klávesnici, myši a ďalším používaným zariadením. Tiež je možné z dokovacej stanice nabíjať mobilné zariadenie z USB portu. Samotný dok vyžaduje k prevádzke striedavé napájanie prostredníctvom elektrickej zásuvky.

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajn a filozofia pracovného radu ThinkPad
  • V kompaktnom boxe získate veľa rozhrania
  • Pre pripojenie k počítaču stačí jeden kábel do USB 3.0
  • Okrem rozšírenia USB pripojíte aj 2 monitory a gigabitový Ethernet
  • Možnosť zabezpečenia proti krádeži (Kensington)

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
3× USB 3.0 (1× stále napájaný)
2× USB 2.0
1× DVI
1× DisplayPort
1× RJ-45
1× kombinovaný jack
1× kensigton

Rozmery:
150 × 80 × 32 mm

Hmotnosť:
0,236 kg

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
15 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
3,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
236 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
3,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
236 g Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Bude tento dock fungovat s mini PC Lenovo ThinkCentre M75q-1 Tiny? Děkuji.

Zdravim, prosim info ku kompatibilite so starsim Lenovo ThinkPad S440 (type 20AY-). Neni uvedeny v compatibility list, je mozne ze notebook nevie vyuzit 100% jeho moznosti/vykon, ale bude fungovat aspon zakladna kancelarska funkcost docku (LAN, HDMI, USB..) ? Diki

Dobrý den, lze s tímto dockem i nabíjet Lenovo ThinkPad T580, děkuji

Dobrý den, je tato dokovací stanice kompatibilní s notebookem Lenovo Legion Y530-15ICH?

Dobry den, chcel by som Vas poprosit ci je tato dokovacia stanica kompatibilna s NTB Lenovo B50-80EW. Dakujem

Dobrý den, lze s touto dokovací stanicí rozšířit tento notebook (https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-530s-14ikb-onyx-black-d5446374.htm) o dva externí monitory? Nabíjení funkční nebude, také vím, že je stanice primárně určena pro řadu thinkpad. Jen mě zajímá, jestli budu moci mít s touto dokovací stanicí celkem tři obrazovky. Nepotřebuji ani žádné vysoké rozlišení, půjde pouze o kancelářskou práci. Děkuji

Dobrý den. Umí dokovací stanice vypnutý nebo uspaný ntb Thinkpad zapnout? Děkuji.

Dobrý deň, dá sa táto dokovacia stanica považovať za univerzálnu? Alebo je určená výhradne pre Lenovo výrobky? Ďakujem

Dobry den, Je prostrednictvim teto dokovaci stanice pripojeny notebook take nabijen? Konkretne Lenovo x1 carbon 5. gen. Dekuji

Diskusia a poradňa k Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock
Príslušenstvo pre Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro Dock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad USB 3.0 Pro Dock.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií