Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo ThinkStation P320 Tower

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkStation P320 Tower
Pracovná stanica – Intel Core i7 7700 Kaby Lake, RAM 16GB DDR4, Intel HD Graphics 630, SSD 256GB, DVD, DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit, záruka On-Site (30BH0-045)
Kód:  TI100a1k9k6j Produktové číslo:  30BH0045MC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkStation P320 Tower Predaj skončil

Lenovo ThinkStation P320 Tower

Pracovná stanica Lenovo ThinkStation je vhodná pre firemné použitie, ale v domácnosti tiež nájde svoje uplatnenie. Ponúka spoľahlivosť a výkon. Počítačová skriňa je typu Tower a ľahko sa pristupuje ku komponentom vo vnútri. Pod kapotou počítača je procesor Intel Core i7 7700. Sekunduje mu rýchla DDR4 operačnú pamäť s celkovou kapacitou 16 GB. Pre vaše dáta je pripravený SSD disk s kapacitou 256 GB. O grafickú stránku sa stará grafická karta INTEL HD Graphics 630.

Kľúčové vlastnosti pracovnej stanice LENOVO ThinkStation P320

  • Veľký a rýchly SSHD disk
  • K počítaču je dodávaná klávesnica a optická myš
  • DVD mechanika
  • Windows 10 Pro
  • Poriadna grafická karta
  • Typ skrine: Tower

Veľká konektivita

Na čelnom paneli sa nachádza DVD mechanika, dva rýchle USB porty pre pripojenie externých diskov či iných vstupných zariadení. Nechýba tu ani čítačka pamäťových kariet a zapínacie tlačidlo. Na zadnej strane skrine sú konektory pre zapojenie mikrofónu a reproduktorov, ďalších šesť USB portov, VGA konektor a tiež konektor pre sieťový kábel s koncovkou RJ-45.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkStation P320 Tower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkStation P320 Tower.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií