AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Lenovo ThinkStation P320 Tower

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkStation P320 Tower
Pracovná stanica – Intel Core i7 7700K Kaby Lake, RAM 8GB DDR4 SDRAM, NVIDIA Quadro P600 2GB, SSD 256GB, DVD, DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64-bit, záruka On-Site (30BH0-06X)
Kód:  TI100a1k9k6i Produktové číslo:  30BH006XMC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkStation P320 Tower Predaj skončil

Lenovo ThinkStation P320 Tower

Pracovná stanica Lenovo ThinkStation P320 Tower je vhodná na firemné použitie, ale svoje uplatnenie nájde tiež v domácnosti. Ponúka spoľahlivosť a výkon. Počítačová skriňa je typu Tower a ľahko sa pristupuje ku komponentom vnútri. V počítači je predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro a v balení nájdete aj USB klávesnicu a myš.

Kľúčové vlastnosti pracovnej stanice Lenovo ThinkStation P320 Tower

  • Pracovná stanica určená pre profesionálne nasadenie
  • Výkonný procesor Intel Core i7 s rýchlou DDR4 SDRAM pamäťou
  • Rýchly 256 GB SSD disk
  • K počítaču je dodávaná USB klávesnica a myš
  • DVD mechanika a pestrá ponuka portov
  • Predinštalovaný Windows 10 Pro
  • Profesionálna grafická karta NVIDIA Quadro P600

Profesionálna výbava

Pod kapotou počítača je výkonný procesor Intel Core i7 7700 Kaby Lake, ktorý tepe na frekvencii 4,2 GHz. Sekunduje mu rýchla operačná pamäť DDR4 SDRAM s celkovou kapacitou 8 GB. Svižné reakcie systému a dostatok miesta pre vaše dáta zaisťuje rýchly SSD disk s kapacitou 256 GB. O grafickú stránku sa stará profesionálna grafická karta NVIDIA Quadro P600 s vlastnou pamäťou s kapacitou 2 GB, ktorá ponúkne dostatok výkonu všetkým aplikáciám.

Pestrá ponuka portov

Na čelnom paneli sa nachádza DVD mechanika a dva rýchle USB porty pre pripojenie externých diskov či iných vstupných zariadení. Nechýba tu ani čítačka pamäťových kariet a zapínacie tlačidlo. Pestrú ponuku portov rozširujú na zadnej strane skrine konektory pre zapojenie mikrofónu a reproduktorov, ďalších šesť USB portov, VGA konektor s DisplayPortom a tiež konektor pre sieťový kábel s koncovkou RJ-45.


Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkStation P320 Tower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkStation P320 Tower.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií