Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Lenovo V330-15IKB Iron Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo V330-15IKB Iron Grey + prodloužená záruka na 3 roky
4,0 1 hodnotení
Notebook – Intel Core i7 8550U Kaby Lake Refresh, 15.6" LED 1920×1080 antireflexná, RAM 8GB DDR4, Intel UHD Graphics 620, SSD 256GB, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HDMI, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, TPM 2.0, čítačka kariet, čítačka odtlačkov prstov, 2-článková batéria, Windows 10 Pro 64-bit
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NT219h3r4q1 Produktové číslo:  81AX006HCK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo V330-15IKB Iron Grey

ODOLNÝ NOTEBOOK PRE MALÉ A STREDNÉ FIRMY

Odolný a výkonný notebook pre malé a stredné podniky nemusí stáť majetok. S modelom Lenovo V330 získate spoľahlivé zariadenie, ktoré je dostatočne odolné pre každodenné použitie a nevadí mu ani náhodné poliatie klávesnice. S trojročnou on-site zárukou s reakciou v nasledujúci pracovný deň nebudete pri poruche bez počítača dlhšiu dobu. Vďaka veľkému výkonu a dlhej výdrži batérie s vami bude tento model vždy, keď ho budete potrebovať. Poskytuje vysoký štandard zabezpečenia súkromia a vašich dát vďaka zabudovanej čítačke odtlačkov prstov a podpore šifrovania dát.

 
V330

Veľký výkon

S najnovšími procesormi Intel a veľkou pamäťou RAM zvládnete všetko, čo potrebujete, behom okamihu. Vďaka SSD disku bude váš počítač rýchlejší a vy tak nebudete musieť čakať dlhú dobu, než sa vám počítač spustí, alebo načíta programy, ktoré potrebujete k svojej práci.

V330

Dlhá výdrž batérie

Nenechajte sa na cestách obmedzovať nízkou výdržou batérie. K notebooku Lenovo V330 lze dokúpiť druhú prídavnú batériu, ktorú je možné vymeniť bez použitia skrutiek, namiesto DVD mechaniky. Ak sa vám batéria vybije, vďaka podpore rýchleho nabíjania QuickCharge ju nabijete rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

V330

Tříletá on-site záruka


Spolu so zariadením V330 získate rozšírenie záruky na tri roky s reakciou v nasledujúci pracovný deň a opravou priamo u vás. To ochráni vašu investíciu do zariadenia a zníži náklady na prevádzku. Neočakávaná porucha vášho pracovného nástroja vás tak nerozhodí.

V330

Súkromie a zabezpečenie dát

S notebookom Lenovo V330 získate vyššiu úroveň zabezpečenia a súkromia. Vďaka hardvérovému krytu webkamery sa nebudete musieť strachovať, že vás niekto sleduje a s čítačkou odtlačkov prstov docielite toho, že sa do vášho počítača nedostane nikto cudzí. TPM čip navyše zabezpečí šifrovanie vašich dát, takže už nehrozí ich odcudzenie.

V330

Moderný dizajn 

Veľký displej s jemným rozlíšením vám umožní byť ešte viac produktívni. Vďaka antireflexnej technológii vás nebudú trápiť odlesky. Moderný a tenký vzhľad modelu V330 si zamilujete a práca na ňom vás bude baviť. Navyše s novým väčším touchpadom toho zvládnete oveľa viac bez neustáleho presúvania prstov.

V330

Vysoká odolnosť a spoľahlivosť

Pracovný notebook by mal byť spoľahlivý a odolný. Preto boli modely V330 podrobené tým najnáročnejším testom, ktoré zahŕňali testy nárazu, vibrácií, výdrže pántu, spoľahlivosti ventilátorov, prevádzkovej teploty a mnohých ďalších.

V330

Kvalitnejšie video konferencie

Kvalitné mikrofóny spolu s HD webkamerou vám umožnia uskutočňovať živé videokonferencie a s reproduktormi s certifikáciou Dolby Audio začujete každé slovo svojich kolegov jasne a zreteľne.

V330

Vylepšená konektivita 

Lenovo V330 prináša všetky konektory, ktoré budete potrebovať, vrátane najnovšieho USB-C. A ak vám niektorý bude chýbať, vďaka podpore dokovacej stanice ThinkPad USB-C získate behom okamihu prístup k neprebernej škále dodatočných konektorov.

V330

Klávesnica odolná voči poliatiu

Nehody sa stávajú a šťastie vždy praje pripraveným. Vieme, ako je pre vás vaše pracovné zariadenie dôležité, a tak je model V330 vybavený klávesnicou, ktorá je odolná proti poliatiu. A vďaka skvelému rozloženiu kláves budete písať presnejšie a rýchlejšie ako doteraz. Užite si komfortné písanie aj na cestách.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz (2,13 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
UHD Graphics 620 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
30 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Plastový Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Rozmery

Šírka
375 mm Hotovo!
Maximálna výška
22,3 mm Hotovo!
Hĺbka
253 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Lenovo radu V Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zepetat vlastním tento notebook a když dám režim tabletu tak mi nefunguje dotyková obrazovka. Předem děkuji za odpověď.

chcem sa spýtať, či by bol tento model vhodný na prácu s grafikou

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či tento model má 256GB HDD pripojený cez SATA alebo cez NVMe? Ďakujem.

Dobrý den, jaké jsou počty USB u tohoto modelu? Dle obrázků se mi zdá, že 2 * USB 3.1 a pak další 2 * USB-C, je to tak? Děkuji

Dobrý den, dokážete zjistit produktový kód baterie, kterou lze vložit místo DVD mechaniky? Tvarově je shodná s tou pro model V330-15IKS, která funguje, ale má jiný profil krycího plastu na boku notebooku. Předem děkuji!

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o informaci ohledně operačního systému, zda jde o českou či anglickou verzi windows 10 pro. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň, vztahuje sa predĺžená zárucná doba aj v prípade nakupu na firmu ? Aka je v tom pripade zárucna lehota ? Dakujem.

Dobry den, ma tento model iba cesku klavesnicu, alebo cesko-slovensku?

Dobrý den přeji. Co je správně - operační system pro nebo home usb-C ANO NEBO NE

Dobrý den, má tento model opravdu podsvícenou klávesnici? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lenovo V330-15IKB Iron Grey
Príslušenstvo pre Lenovo V330-15IKB Iron Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo V330-15IKB Iron Grey.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií