AlzaBoxy Q1 Rapture

Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US)

Zobraziť katalóg
Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US)
3,0 1 hodnotení
Herná klávesnica – USB
Anglická klávesnica
Kód:  TI412h1h Produktové číslo:  GX30K04088 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US) Predaj skončil

Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US)

Doprajte si herný zážitok s pravou mechanickou klávesnicou od spoločnosti Lenovo. Za veľmi priaznivú cenu získate hernú klávesnicu vybavenú všetkým, čo potrebuje každý poriadny hráč. Lenovo Y využíva spínače Cherry MX Red, ktoré sa vyznačujú vysokou životnosťou a sú vhodnejšie na hranie hier ako spínače Blue či Brown. Efektné červené podsvietenie je možné vďaka priloženému softvéru nakonfigurovať presne podľa vašich potrieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Spínače Cherry MX Red
  • Anti-ghosting zachytí súčasný stisk niekoľkých kláves
  • 6 programovateľných kláves
  • Multimediálne klávesy
  • 3 rôzne používateľské profily
  • Ergonomická podložka zápästia
  • Výstupy pre USB, slúchadlá a mikrofón na pravej strane klávesnice
  • Nastaviteľné červené podsvietenie v 5 úrovniach

To najlepšie pre šikovné prsty

Najsilnejšou vlastnosťou klávesnice sú vysoko kvalitné mechanické spínače s životnosťou až 50 miliónov úderov. Klávesy Cherry MX Red majú lineárny priebeh stisku bez hmatovej odozvy, čo zrýchli ich reakcie a navyše vás nebude rušiť hlasné klikanie. Pri stlačení stačí prekonať odpor necelých 45 g a dôjde k aktivácii spínača. Po pár hrách s mechanickou klávesnicou už nebudete chcieť inú.

Herný komfort

Klávesnica rovnako disponuje odnímateľnou podložkou, ktorá sa spoľahlivo postará o váš maximálny komfort najmä počas dlhých zimných večerov, kedy je hranie hier dlho do noci tou najrozumnejšou zábavou. Na hornom okraji nájdete multimediálne klávesy uľahčujúce použitie Windows aplikácií a pre hráča je tu možnosť zablokovania klávesy Win, aby ste pri hre nechtiac neskočili do operačného systému.

 

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Lokalizácia
Anglická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, USB Hub, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
53 cm (530 mm) Hotovo!
Výška
2,5 cm (25 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

v čom sa líši táto klávesnica US od verzie UK?

Dobry den chcem sa spytat na tejto klavesnici us mate pisane ze ma spinace cherry mx red a na tej druhej co ma lokalizaciu uk mate na obrazku spinace kaihl ako to je vlastne ake spinace ma uk verzia a us verzia klavesnice?uk klavesnicu mam doma mate pisane ze ma siroky shift a skutocnosti je uzky opravte si to dakujem.

Diskusia a poradňa k Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US)
Príslušenstvo pre Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (US).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií