Rapture Aplikace

Lenovo Yoga Mouse čierna

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Mouse čierna
4,7 7 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, symetrická, optická, 4 tlačidlá, 1600DPI, sivá
Kód:  NT486n9b Produktové číslo:  GX30K69572 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Mouse čierna

Moderný kúsok elektroniky so špičkovým dizajnom, akým je Lenova Yoga, si iste zaslúži rovnako vymakanú myš. Funkčnosť a dizajn splynuli do jedného tak, aby bola dobre  uchopiteľná na jednoduché používanie, tak aj mobilná, a vošla sa aj do menších vreciek púzdra alebo brašne.

Kľúčové vlastnosti

  • Myš inšpirovaná Lenovo Yoga ako dokonalý partner na cestovanie
  • Vyklenutie pri používaní a sploštenie na jednoduchšie prenášanie
  • Spoľahlivo funguje na väčšine povrchov (bez podložky)
  • 4. tlačidlo ako klávesová skratka WIN
  • Pripojenie bluetooth 4.0 (v tele pripravený adaptér do USB)

Prispôsobí sa situácii

Nie je to len názov, čo túto myš spája s tabletom PC Yoga. Zo svojho väčšieho bračeka si zachováva hlavne dôležitý rys v podobe flexibilného tela meniteľného podľa potreby. Pri prenášaní je myš úplne plochá, a tak sa dobre prenáša. Pri používaní ju naopak vyklenie, takže vám dobre padne do ruky.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!
Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nelze nabít a ani nesvítí kontrolka, nerozumím rady z navodu a žádám o vysvětlení: Pokud indikátor nijak nereaguje, resetujte myš. to provedete tak, že podržíte tlačitko vypínače, nabijete myš a poté spínač uvolníte". tedy mám stát hodinu a držet tlačitko? nenabila se myš ani za noc. Nereaguje

Dobrý den, lze tlačítka pro ovládání prezentace (konkrétně posun mezi snímky) použít i v rámci jiného programu než je MS PowerPoint? (např. Zoner Photo Studio, XnView apod.)

Dobrý den, chci se prosím zeptat to prostřední tlačítko s logem windows funguje na podobném principu jako kolečku u normální myši??? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry této myši? Díky

Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga Mouse čierna
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Mouse čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Mouse černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga-Maus schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga-Maus schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Mouse - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií