AP+ nový vizuál Star Wars

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14
Notebook – 14" IPS lesklý 2240 × 1400 DDR4, dedikovaná grafická karta 2GB, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,32 kg, Intel EVO
Kód:  NT313aNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14

Tenký notebook s vysokým výkonom a displejom s dokonalými farbami

Lenovo Yoga Slim 7 Pro je notebook vašich snov. vysoký výkon, s ktorým hravo dokončíte akúkoľvek úlohu, a dych vyrážajúci displej s jemným rozlíšením a prvotriednymi farbami, takže uvidíte obraz bez akéhokoľvek skreslenia. Nízka hmotnosť a dlhá výdrž s podporou rýchlonabíjania z neho robia ideálneho parťáka na cesty. A smart funkcie s umelou inteligenciou vám ešte viac uľahčia jeho používanie!

Lenovo Yoga 7 Intel

Displej s dych vyrážajúcimi farbami

Objavte nový svet dokonalých farieb. Displej tohto notebooku sa pýši pomerom strán 16 : 10, takže je väčší ako bežné notebooky, navyše má jas až 300 nitov a 100 % pokrytie gamutu sRGB spolu s technológiou Dolby Vision, ktoré vám zaručujú presné a ničím neskreslené podanie farieb. A to najlepšie, jemné rozlíšenie až 2 880 × 1 800 pixelov vykreslí aj ten najmenší detail!

Lenovo Yoga 7 Intel

Vysoký výkon a rýchla RAM pamäť

Zabudnite na sekanie, zdĺhavé načítanie a pomalú prevádzku systému. Lenovo Yoga Slim 7 Pro s platformou Intel Evo má výkonu na rozdávanie. Procesor Intel Core i7 1165G7 s taktom 4,7 GHz nie je žiadne béčko, spolu s rýchlou LPDDR4x RAM pamäťou s kapacitou až 16 GB a grafickou kartou až NVIDIA GeForce MX450 sa postarajú o plynulý beh systému aj aplikácií!

Lenovo Yoga 7 Intel

Minimalistický dizajn a nízka hmotnosť

Lenovo Yoga Slim 7 Pro nie je len výkonný, je aj elegantný. Jeho minimalistický dizajn vyzerá úchvatne, tenké rámčeky okolo displeja nerozptyľujú pri sledovaní filmov a vďaka celohliníkovej konštrukcii je tenký a neuveriteľne ľahký – váži len 1,35 kg. Vyvýšená webkamera uľahčuje otváranie jednou rukou a klávesnica TrueStrike umožňuje pohodlné písanie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Prečo zakúpiť Lenovo Yoga Slim 7 Pro?

Skvelý displej

Veľký displej s pomerom strán 16 : 10 a špičkovým podaním farieb.

Vysoký výkon

Najnovší procesor s vysokým výkonom a rýchla RAM pamäť.

Štýlový dizajn

Originálny dizajn, ktorý dopĺňajú moderné prvky. Vďaka moderným materiálom je navyše tenký a ľahký.

Celodenná výdrž batérie

Batéria s dlhou výdržou batérie a podporou rýchleho nabíjania.

Pripravený na videohovory

Výkonné reproduktory, citlivé mikrofóny a webkamera s jemným rozlíšením, aby ste mohli zostať v kontakte.

Lenovo Yoga 7 Intel

Umelá inteligencia

Tento výkonný notebook je múdrejší ako ktorýkoľvek iný. Moderné funkcie s umelou inteligenciou vedia spustiť laptop jednoduchým otvorením a prihlásiť vás jediným pohľadom. Senzory zaznamenávajú, keď sa vzdialite od notebooku, a automaticky ho uzamknú. Privacy Alert vás upozorní, keď sa vám bude niekto pozerať cez rameno a mnoho ďalšieho.

Lenovo Yoga 7 Intel

Dlhá výdrž batérie

Nabíjačku nechajte doma. Laptop Lenovo Yoga Slim 7 Pro s 61 Wh batériou vydrží na jedno nabitie pracovať až 21,4 hodiny, takže ho môžete používať úplne kdekoľvek. A ak sa predsa len vybije, zásluhou technológie rýchleho nabíjania po iba 15 minútach získate dostatok energie na dve hodiny prevádzky, a po hodine nabíjania vám bude k dispozícii až 80 % kapacity!

Lenovo Yoga 7 Intel

Pohlcujúce reproduktory

Vychutnajte si zábavu, ako by ste boli v kine. Dvojica reproduktorov Harman s technológiou Dolby Atmos s výkonom 2 × 2 W sa postará o perfektný zvuk. Duálne mikrofóny zaručia, že budete perfektne počuť pri volaní so svojimi priateľmi a infračervená kamera s vysokým rozlíšením umožní, aby ste boli skvele vidieť aj na videohovoroch.



Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií