PET AD homeoffice

Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum
4,4 10 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3745 1,86GHz, multidotykový 8" 1920x1200 IPS, RAM 2GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, bluetooth 4.0, LTE (4G) modem, micro USB, microSDHC až 64GB, webkamera 1,6 Mpx + 8 Mpx, batéria 6400mAh , Google Android 4.4
Kód:  NT211c7f Produktové číslo:  59441151 Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum

Ultra tenký tablet s pokročilým vzhotovením, Dolby Audio, Full HD rozlíšením, to jeYoga Tablet 2 s oceňovaným a vysoko prispôsobiteľným dizajnom. Dostal batériu stavanú pre extrémne vysokú výdrž a umožňuje použitie v štyroch polohách Hold, Stand, Tilt alebo Hang. Spoznajte nový rozmer pri sledovaní filmov, hraní hier alebo prezeraní internetu a užite si maximálny komfort.

Kľúčové vlastnosti

  • Polohovanie stojančeku na mieru
  • Obria výdrž na batériu (až 18 hodín)
  • Obrázky aj videá si užijete v plnej kráse
  • Vyvážená kombinácia výkonu a úspory energie
  • Dva predné reproduktory a Dolby Audio

Ponorte sa do sveta multimédií

Pohodlné sledovanie filmov, študovanie receptov alebo surfovanie na internete? SYoga Tablet 2 8 LTE žiadny problém zásluhou polohovateľného stojana, ktorý si nakloníte do ľubovoľnej polohz. Obrázky aj videá vzhliadnete v ich plnej kráse vďaka dvojici predných reproduktorov s technológiou Dolby Audio surround a Full HD rozlíšením 1920 × 1200 pixelov. Nemenej kvalitné fotografie aj za zhoršených svetelných podmienok zaobstará zadná kamera s rozlíšením 8 Mpx a svetelnosťou 2,2, predný fotoaparát čaká na videohovory napríklad cez Skype.

Výkonný a úsporný

Základom tabletu je nový procesor Intel Atom, skvele optimalizovaný pre maximálny výkon a energetickú úspornosť. Keď k tomu prirátame výkonnú 6400mAh batériu, získame až 18 hodín prevádzky bez zásuvky pri práci cez WiFi. Zo zariadenia vyžmýkate maximum a užijete si úžasný pocit slobody plynúci z faktu, že už sa nemusíte strachovať o neustálu prítomnosť zásuvky.

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o sdělení, kde mi v Praze eventuálně vymnění baterii v tomto tabletu? Díky

Dobry den, ma tento tablet mirror screening?

Dobry den, chcel by som sa opytat ci je mozne simku v tablete pouzit nielen na mobilne data ale ci aj na telefonovanie?

Má tenhle tablet slot na sim kartu

Rozhoduji se mezi koupi tabletu Lenovo yoga tab.3 a nebo 2. . Dvojka má lepší procesor displej ale má android 4.4 KitKat . Chtěl bych ae zeptat , jestli dostala update na android 5.0+ (lolipop)?

Dobrý den, hledám zařízení (zřejmě tablet) s cenou okolo 5000,-, který splní následující požadavky: 1/ Vydrží přehrávat video uložené v zařízení (nebo na SD kartě) minimálně 8 hodin bez nabíjení. 2/ Lze sesíťovat s pevným PC s windows = připojit se k "Domácí skupina" (operační systém zřejmě Windows a ne Android). 3/ Umí přehrávat videa z internetu, pokud je na WiFi - SIM karta není podmínka. 4/ Umí stáhnout video z internetu (pokud je na WiFi) a tato jednoduše přehrát. 5/ Lze jednoduše postavit v různých úhlech na pevnou plochu. 6/ Velikost max 8palců (do kapsy) Volitelně lze připojit myš a klávesnici. Vybral jsem Yoga tablet 2 od Lenovo s Windows (který již nenabízíte, hledám tedy náhradu), ale nevím jestli plní mé požadavky a zda vůbec takové zařízení existuje. Prosím o radu. Děkuji Ondřej Kučera

Dobrý den rád bych se zeptal zda tento tablet podporuje síť LTE 4G pro operátora O2 a druhý dotaz zda tento tablet má ANYPEN Děkuji za odpověď Zdeněk.

Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 2 8 LTE 16GB Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 2 8 16 Gigabyte LTE Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 2 8 16 Gigabyte LTE Platinum.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií