Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG BH6320C

Zobraziť katalóg
LG BH6320C
4,5 2 hodnotení
Domáce kino reproduktory 2.1, 427W, 3D Blu-ray/DVD/CD, DLNA, FM tuner, HDMI, LAN, USB
Kód:  JLG500c7 Produktové číslo:  BH6320C Stránky výrobcu

LG BH6320C

Vynikajúca 2.1 kanálový 3D Blu-Ray systém domáceho kina ideálne pre pretvorenie vášho obývacej izby na multimediálne centrum digitálnej zábavy.Vyznačuje sa ohromným výkonom 427 W s podporou 3D.Prehrávač ďalej spĺňa certifikáciu DLNA, ktorá umožní streamovanie videí, hudby a obrázkov uložených na vašom počítači priamo do prehrávača.

O maximálnu zvukové zážitky z prehrávaných filmov na Blu-ray diskoch sa postará podpora audio dekodérov Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio.Tieto dva moderné systémy spracovania audio zvukové informácie boli vytvorené špeciálne pre optické vysokokapacitné disky novej generácie Blu-ray a HD DVD a majú za úlohu podávať bezstratovou kvalitu.Môžete si byť istí, že všetko budete počuť presne tak, ako by ste podľa tvorcov počuť mali.

V rozhraní prehrávača zrejme najväčšie vyťaženie padne na HDMI výstup, ktorý sa postará o to, aby na vašu obrazovku bol prenesený čo najkvalitnejších audiovizuálny obsah nielen z Blu-ray diskov.Toto moderné rozhranie umožní reprodukciu videa v plnom HD rozlíšení 1080p vrátane 3D Blu-ray.K systému si budete môcť pripojiť aj svoj prehrávač alebo mobilný telefón s OS Android alebo iPhone.Frekventovanej využitie určite pocíti aj USB 2.0 port, ktorý poslúži pre prehrávanie multimediálneho obsahu z pripojeného USB zariadenia vrátane externého HDD a zároveň ponúkne aj jednu nadštandardnú funkciu.Jedná sa o tzv"Rippování", čo je proces kedy z hudobného CD môžete nahrávať jednotlivé skladby vo formáte MP3 na pripojený USB flash disk alebo kompatibilný MP3 prehrávač.Vo výbave prehrávače nechýba FM tuner s podporou informatívnych služieb RDS.

Parametre a špecifikácie:

Počet kanálov:
2.1

Hudobný výkon:

427 W (2x 141 W + 145 W (S))

Reproduktory:

2x malé reproduktory, 1x subwoofer

Tuner:
FM rádio tuner s RDS (pamäť na 50 predvolieb)

Podporované disky:

BD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD (NTSC), DVD (PAL), DVD-R, DVD-RW (Video/VR Mode), DVD + R, DVD + RW (Video mode), Audio CD , DTS-CD, CD-R/CD-RW

Video formáty:
MPEG2/MPEG4 AVC (H.264), SMPTE VC1 (VC-9) DivX/DivX HD, MKV, AVCHD, M4V, WMV, FLV, 3GP

Audio dekodéry:

Dolby Digital/Dolby Digital +, Dolby True HD, DTS, DTSHD (High Resolution Audio), DTS HD (Master Audio Essential), MPEG 1/2L2, MP3 (MP3 ID3 Tag), WMA, AAC, FLAC

Významné vlastnosti:

Prístup k internetovým aplikáciám a prémiovému obsahu
Sieťová aktualizácia firmware
Podpora chytrých telefónov (OS Android, iPhone)
DLNA - zdieľanie filmov,obrázkov a hudby v domácej sieti
USB direct ripping (konverzia hudobného CD na MP3 priamo do MP3 prehrávača
cez USB vstup)
Prevzorkovanie na 1080p
Možnosť pripojenia externého HDD

Rozhranie:
1x HDMI výstup
1x kompozitný vstup
1x digitálny optický audio vstup
1x Audio L/R vstup
1x RJ-45 (Ethernet-LAN)
1x USB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG BH6320C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG BH6320C.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií