Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LG BH9540TW

Zobraziť katalóg
LG BH9540TW
4,8 25 hodnotení
Domáce kino reproduktory 9.1, aramidové vlákna, 1460W, 3D priestorový zvuk, BD/DVD/CD, ULTRA HD (4K) upscaling, Miracast/WiFi/Bluetooth, DLNA, 3x HDMI, 2x USB, LAN, USB nahrávanie, Smart funkcie, bezdrôtové zadné reproduktory
Kód:  JLG500e2 Produktové číslo:  BH9540TW Stránky výrobcu

LG BH9540TW

Vycibrený 3D Blu-ray prehrávač so Smart funkciami a najnovšie so zvýšením rozlíšení na Ultra HD a luxusný zvukový systém formátu 9.1 , ktorý vám dokonale bez skreslenia vyprodukujú aramidové vlákna. Sound systémy od LG  prvýkrát prinášajú túto svetovú technológiu aj k vám domov. Vďaka jedinečnej kalibračnej technológii v procesore priestorového zvuku a 4 stĺpovým reproduktorom zaplní sa celý priestor miestnosti od podlahy až k stropu a 3D vnem je oveľa realistickejší. Doprajte si priestorový zvuk nielen z jednej strany na druhú, ale aj zhora nadol. S bezdrôtovými zadnými reproduktormi si užijete všetko s eleganciou okamžitej inštalácie a jednoducho sa stanú moderným doplnkom obývacej izby. Môžete tak zažiť skvelý zvukový zážitok v pohodlí vášho domova a bez kompromisov.

Vychutnajte si najlepšiu kvalitu obrazu pre domácu zábavu. S Blu-ray prehrávačom si užijete úchvatné priestorové zážitky s pokročilou 3D technológiou a ULTRA HD Upscalling pre vylepšenie rozlíšenia na ULTRA HD, čo je štvornásobok rozlíšenia Full HD . Podporuje široké spektrum médií, vrátane BD-ROM, DVD + R alebo Audio CD. Video formáty sú tiež zastúpené v hojnej miere a ľahko si prehráte aj obvyklé formáty H.264 . Samozrejmosťou je tiež prítomnosť najmodernejších audio dekodérov a poteší aj technológia, ktorá zariadi konverziu 2D obrazu na 3D . S domácim kinom môžete nielen prehrávať súbory zo zariadenia USB ale tiež aj nahrávať z CD alebo z rozhlasových relácií vysielaných s FM.

Vďaka integrovanej WiFi máte možnosť využívať internetové aplikácie a pristupovať k prémiovému obsahu vrátane kvalitných aplikácií pre životný štýl, interaktívnych hier a videí. Smart Share a WiFi Direct bezproblémovo prenesie obsah uložený nielen v počítačoch, ale aj v chytrých telefónoch a ďalších zariadeniach. Vďaka funkcii DLNA môžete zdieľať filmy, obrázky i hudbu, naprieč svojej domácej sieti a prehrávať ich kedykoľvek si budete priať. Sieťová aktualizácia firmware nikdy nebola jednoduchšia. Miracast zrkadlí displej mobilných zariadení na televízore. Zariadenie tiež prinesie komfort ovládania z chytrých telefónov Google Android aj Apple iPhone.

Parametre a špecifikácie:

Počet reproduktorov:
9.1 Ch

Hudobný výkon:
Celkový výkon: 1460 W
Predný reproduktor: 180 W x 2
Stredný reproduktor: 180 W
Subwoofer: 200 W
Horné predné: 90 W x 2
Zadné horné: 180 W x 2
Surround horný: 90 W x 2

Funkcie:
Konverzie z 2D na 3D
Premium Obsah
LG Aplikácie
Webový prehliadač (Flash 10, HTML 5)
Ovládanie cez chytré telefóny (OS Android, iPhone)
WiFi direct
WiFi display
DLNA
Funkcie Sound Ochrana
SIMPLINK
Aktualizácia firmware cez sieť
Nahrávanie na USB
Prehrávanie externých HDD
Bluetooth (Rx)

Podporované médiá:
BD-ROM/BD-R/BD-RE, DVD (NTSC/PAL), DVD-R /-RW (Video/VR Mode), DVD + R/+ RW (Video mode), Audio CD, DTS-CD, CD-R/CD-RW

Podporované formáty:
Video: MPEG2/MPEG4 AVC (H.264), SMPTE VC1 (VC-9), DivX/DivX HD, MKV/AVCHD, M4V, RMVB, WMV, FLV, 3GP, MPEG-1, MP4, MOV, VOB
Audio: LPCM, Dolby Digital/Plus/TrueHD, DTS, DTS-HD, DTS-HD Master Audio, MPEG 1/2 L2, MP3/ID3 Tag, Audyssey DSX2, WMA, AAC, FLAC

Rádiový prijímač:
Typ: FM RDS
Predvolieb: 50

Rozhranie:
1x HDMI výstup
2x HDMI vstup
1x Audio vstup optický
2x USB
1x RJ-45 (Ethernet)

Rozmery:
Hlavná jednotka: 444 x 65 x 292,5 mm
Predný reproduktor: 270 x 1220 x 290 mm
Stredný reproduktor: 341,5 x 79 x 81,5 mm
Zadný reproduktor: 290 x 1220 x 290 mm
Subwoofer: 172 x 372 x 377 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, zda je lepší Domácí kino LG BH9540TW nebo Samsung HT-J7500W a proč? Děkuji

Dobrý deň, je možné prehrávať aj 4k Blu-ray disky? Ďakujem.

Dobry den, mam dotaz - pisete tady DOPRAVA ZDARMA. Nabizi to moznost dopravy cca za 300Kc a nebo doruceni do jakekoliv alzy za 30Kc. Je to chyba WEBu a nebo si delate srandu z lidi?

Dobry den. Daju sa repro z tejto sady zavesit bez stojanu na stenu? Vopred dakujem za odpoved. Rasto

Dobrý den, jakým způsobem se nabíjí zadní bezdrátové reproduktory a jak dlouho vydrží nabité? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám televizor Philips 55PUS6561. Zajímalo by mě, jestli půjde zvuk do repro i když budu mít připojené externí zařízení do televize přes HDMI (konzole, Set-top Box). Děkuji za odpověď.

Lze u tohoto LG zařízení surfovat po internetu?

Diskusia a poradňa k LG BH9540TW
Príslušenstvo pre LG BH9540TW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG BH9540TW.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií