Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

LG CM4340

Zobraziť katalóg
LG CM4340
5 6 hodnotení
Minisystém CD, MP3, 220W, 2x USB, funkcia ripovanie na USB, FM rádio, 50 predvolieb, diaľkový ovládač, AUX, Portable In
Kód:  JLG200h Produktové číslo:  CM4340 Stránky výrobcu

LG CM4340

Futuristický minisystém LG CM4340 vás ohromí nielen svojím nekonvenčným vzhľadom, ale aj svojimi parametrami. Čelnej strane dominuje mohutný otočný ovládač hlasitosti, pod ním sa nachádza mechanika na disky CD a hornú stranu okupuje veľký a jasný displej. Reprobedne sú navrhnuté v obdobnom duchu. Na pozícii displeja sa tu nachádza výškový menič a hneď pod ním je veľký červený stredobas. Spodok reprobední je obohatený dvoma ústiami basreflexu.

 Zostava vyzerá perfektne, ale aj tak hrá. Hudbu môžete prehrávať z CD nosičov, USB flashdiskov a nechýba ani RDS rádio. Zaujímavou funkciou je, napríklad Direct Recording, ktorý "nahrá" vaše CD na USB disk vo formáte MP3 a to všetko úplne automaticky. Ak by vám ani teraz nestačila ponuka prehrávaných médií,  môžete využiť Aux vstup a pripojiť k minisystému napríklad, tablet, mobilný telefón, počítač či televízor!

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Maximálny výkon zosilňovača: 220 W

Tuner:
Pásma: FM
Budík, časovač, automatické ladenie

CD prehrávač:
Podporované formáty: CD, CD-R, CD-RW, MP3 CD, WMA CD

Konektivita:
AUX in, Portable in, USB

Dodávané príslušenstvo:
Diaľkové ovládanie, anténa FM, káble k reproduktorom

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG CM4340 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG CM4340. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG CM4340. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG CM4340. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG CM4340.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií